Trne mi desna strana nosa i usta! neki savet moim vas!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Milos_1993bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 23, 2009 2:01 pm

Trne mi desna strana nosa i usta! neki savet moim vas!!

Post od Milos_1993bg »

2 dana imam utrunulu desnu stranu nosa i gornju stranu usta.. ne znam sta da radim, neki predlog protiv toga?
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Imas dve opcije, na osnovu toga sto si napisao, da odes do ORL lekara ili neurologa,pa da te lepo pogledaju, pa ces znati...
Pozdrav
Milos_1993bg
Novi član
Novi član

Post od Milos_1993bg »

hvala u svakom slucaju
tihi78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 23, 2009 9:36 pm
Kontakt:

tihi78

Post od tihi78 »

meni se to isto desavalo, obiso sam doktora neznam ni ja koliko,i dzabe,dok ja nisam sam shvatio da je to od depresije, jedno vrijeme sam uzimo anti depresive, i to je jednostavno proslo, to covjek treba da rijsi sam sa sobobom, to sto ti trne to su samo zivci i nista drugo ja sam sve to proso.
Milos_1993bg
Novi član
Novi član

hvala

Post od Milos_1993bg »

E tihi hvala ti puno, nisam znao da od velike depresije moze ovo da mi se desi !!
tihi78
Novi član
Novi član
Kontakt:

tihi78

Post od tihi78 »

nervi su ti naj gora stvar, nista te ne boli a ne osjecas se dobro, to kod tebe je prolazno, opet zavisi do tebe, sto manje budes obraco paznju na to, tim prije ce proci, u mene je znalo pola glave da utrne pa sam znao da se uspanicim, a kad te uhvati panika onda ti to jos gore bude, ako bas nemognes da ne obracas paznju na to, uzmi neki anti depresiv, neces postati ovisan ja sam znao uzimati po neki put to mi je doktor reko, recimo LEXSAURIN OD 1,5 mg ili mozda da odes u apoteku imas oni tableta i cajeva na biljnoj bazi, to bi jos bilo naj bolje pa da pijes i to ce proci.
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

Poseti ti lekara prijatelju, moze biti svasta, nesto.
Jesi li gojazan, koliki ti je pritisak, da li pusis, nista nisi napisao. Moj tata se slogirao, ali su mu utrnule samo usne.
Nadam se da to nije slucaj kod tebe, zato se obrati lekaru, nemoj slusati nas laike.
Pozdrav.
Milos_1993bg
Novi član
Novi član

-

Post od Milos_1993bg »

ma ja sam sportista, ne pushim, pritisak mi je normalan. Utrunuli nos me bas cesto svrbi, ali iz dana u dan po sve manje deo mi je utrnut. Ne boli me opshte , ali me strashno ne rvira taj svrab. , a misli mda mi ti anti depresivi nece trebati,Siguran sam da ce za najvishe nedelju dana proci :-?
Nadam se :oops:
tihi78
Novi član
Novi član
Kontakt:

tihi78

Post od tihi78 »

jesi nervozan u zadnje vreme jel imas kakvi problema.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Ja lepo napisah koji pregled da se odradi, a vi odmah udarili po antidepresivima! Postoji desetIne fiz i psih boljki koje mogu da se manifestuju tako, mozda imas neku, a mozda ni jednu, na pamet ti niko nece znati da kaze sigurno...
Milos_1993bg
Novi član
Novi član

Post od Milos_1993bg »

nisam opshte nervozan u zadnje vreme, ali me malo nervira smao taj svrab po utrunulom nosu. A mislim da mi ti anti depresivi nece trebati zato shto mi nikakve tablete nikada nisu pomogle, nikad ih skoro nisam koristio i sve me je prolazilo, a mislim da nije potrebno da idem kod neurologa, nije opshta ozbiljno, Samo mi vi recite zashto me tolko puno svrbi nos i shta mogu da uradim protiv toga??
Odgovori