Trnci u jeziku
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 06, 2013 11:17 am
Trnci u jeziku
Postovani...Imam 21 godinu, trudna sam , osmi mesec...pre 4 meseca pociela mi je tahikardija, radila ultrazvuk srca sve ok...doktor je rekao da imam sinusnu tahikardiju, koju ja sama izazivam psihom pijem verapamil od 40 na sest sati.....bila sam kod neuropsihoijatra i rekao mi je da imam napade panike pijem ksalol dva puta dnevno od 0,25....Sada mi se javio drugi problem i dalje povremeno imam tahikardiju ali ne kao pre...Sada me brinu trnci po jeziku koji se javljaju svega par sekundi i prodju,po nekada mi se desava nocu da se jako tresem i srce mi lupa, radila sam dopler krvnih sudova vrata glave i sve ok...pritisak mi je 110/60 100/57 Hemoglobin mi je nizi sad u trudnoci 100, cesto imam vrtoglavicu..Pre trudnoce nisam imala ovakvih problema...plasim se sloga ili infarkta, inace sam jako plasljiva osoba..Molilm vas da mi odgovorite da li ovo meze biti od nervoze, nedostatka vitamina, krvne slike ili je ipak nesto ozbiljno?Hvala
Re: Trnci u jeziku
Знам да трњење језика хоће да се јави код алергије и проблема са срцем.
Да ли је могуће да си осми месец трудноће а да не пијеш додатне витамине и минерале?!?!?!?! А кљукају те Верапамилом и Ксалолом. Кажу да није лепо псовати иако је то одличан начин да се искаже мишљење о неким особама, па ћу само да напишем да су ти лекари обични хохштаплери и незналице. У најбољем случају боли их уво за тебе. Имам још увек јак порив да их пљујем, али покушаћу да се суздржим.
Погледај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао у здравственим саветима, нарочито о срцу, води и притиску.
Да ли је могуће да си осми месец трудноће а да не пијеш додатне витамине и минерале?!?!?!?! А кљукају те Верапамилом и Ксалолом. Кажу да није лепо псовати иако је то одличан начин да се искаже мишљење о неким особама, па ћу само да напишем да су ти лекари обични хохштаплери и незналице. У најбољем случају боли их уво за тебе. Имам још увек јак порив да их пљујем, али покушаћу да се суздржим.
Погледај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао у здравственим саветима, нарочито о срцу, води и притиску.