Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Hitno mi je potreban lek za prijateljicu koja je u dosta losem stanju.Boluje od anksioznosti i depresije,taj joj je lek mnogo pomogao,ali sada ga nema u apotekama ili ga nismo mi uspeli naci .Molim da mi neko ko zna javi gde ga ima ,lokacija nije bitna.U apotekama su nam rekli da ga Hemofarm vise ne proizvodi i da ga mozemo naci samo ako je negde zaostao.Da li znate zasto ga vise ne proizvode i koliko je toksican?
Mnogo nam je hitno,jer doktor kaze da bez njega ce stanje moje prijateljice biti mnogo gore!!!
Lek se zove TRIXIFEN
Bojim se da cete TRIXIFEN jako tesko naci jer je on bio zamena za MENERIL koga vec odavno nema.Ja sam dugo trazila bezuspesno.Neuropsihijatar moze da promeni lek,koji ce biti najslicnija zamena za Trixifen.
Vidim i ja da ce ta potraga za lekom ici tesko,ali u svakom slucaju hvala za informaciju.Do sada sam saznala da ga je proizvodio Hemofarm i da je obustavio da ga pravi ,sto je i razlog nestasice.Prijateljica je probala sa zamenom ,ali nije zadovoljna sa dejstvom.
Sa velikim zakašnjenjem sam pročitao poruku. Trixifen još može da se nađe u apotekama i ukoliko još postoji potreba za ovim lekom, odgovorite i poslaću vam privatnu poruku sa nekim adresama.