Trigliceridi 14.7 :(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
milosr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 17, 2007 4:33 pm

Trigliceridi 14.7 :(

Post od milosr »

Pozdrav svima,
juce sam izvrsio analizu krvne slike, i rezultat koji me je bas zabriuo je povecan broj triglicerida u krvi, koji iznosi ni manje ni vise nego 14,7 ...

Sutra cu opet da ponovim analizu, posto se sve nadam da ti rezultati nisu tacni (nekih 6-7 sati pre vadjenja krvi sam jeo masnu hranu), ali me interesuje sta u slucaju da su rezultati tacni, da li je to bas urgentno stanje, i da li to znaci da sam do kraja zivota "obelezen" za neke dijete, lekove i slicno. Posto zivim bas stresno, da li su mi sada uvecane sanse da me srce izda kad mi je najpotrebnije :) Inace, 32 godine, 198cm/106 kg, strastveni pusac :(, antialkoholicar ;) ... Pre nekih 6-7 meseci prelezao sam i Boginje, od tada muku mucim sa imunitetom, lecim se ekomerom itd.

Citao sam forum, znam sta mi je raditi (ali cekam jos da mi i Dr to potvrdi posle nove analize krvi), ono sto me interesuje je - da li su ti rezultati bas toliko alarmnantni ili ipak ima sanse za mene :)

Hvala unapred,
Milos
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Naravno da ima sanse. Ali, ono "strastveni pusac" ce morati da nestane iz Vase biografije. Verovatno cete dobiti da uzimate Boluzin ili Lipanor. Tiganj zakljucajte u podrum, zaboravite malo na przena jela, gazirana pica, slatkise, kikiriki, orahe, kackavalje, itd...

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori