Pozdrav,
Situacija je ovakva, Imam 25 godina i imao sam laparaskopsku operaciju vadjenja zucne kese usled upale, uzrokovane kamenom u istoj.
Operacija je prosla bez problema, oporavak traje normalno, skinuti su mi konci, bolove oko rane vise skoro ni nemam.
Ono sto me zanima je koji je vremenski period koji ne smem da se bavim sportom uopste, i kada mogu da krenem sa laganim treninzima, i povecavanjem.
Bavim se rukometom, trcim kardio par puta nedeljno i teretana par puta nedeljno.
Hvala unapred.
Trening posle operacije
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Trening posle operacije
meni je doktor-hirurg rekao posle laparskopske operacije bruha da mogu za mesec dana raditi sve sto sam i ranije-pre bruha a ja sam to produzio i na 2 meseca al kad sam krenuo da radim i malo se prehladio imao sam upalu takvu da ni dan danas nisam siguran ima li posledica-a proslo je 5 godina-sve mi je nateklo i taj deo i testis i bolelo al srecom nekako se sredilo za mesec dana ono najgore al sam pio antibiotike oko 3 meseca i sad imam neku zlezdu na mestu gde je bio bruh i sad me pomalo boli taj testis al ne pijem vise antibiotike ni pod razno jer mi je posle toga bilo lose-kazu zbog puno antibiotika-sad imam i kolitis i pijem antidepresive i sedative-cini mi se da mi se tad pokrenulo sve na gore----ZATO CUVAJ SE DOBRO I NE ZURI SA TRENINZIMA AL POMALO KRETANJA NE SKODI-AL NIKAKO PREOPTERECIVATI I NAPINJATI SE DOK TO DOOOOBRO NE ZARASTE-NEMA VEZE AKO TI OSECAS DA JE OK-I PREHLADE SE PAZIIII
SRECNO
SRECNO