Trening posle bolesti
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Trening posle bolesti
U petak navece je krenula glava da me boli,i osetio sam se blagao malaksalo.. Legao sam da spavam ai vec posle par sati sam se probudio i bilo mi je extra hladno,posle toga sam se znojio,i tako celu noc,nisam imao temperaturu,grlo me nije bolelo,blago povecana sekrecija iz nosa,nista specijalno..Znaci simptomi su mi bili malaksalost i mucnina,evo danas je ponedeljak i vec se osecam mnogo bolje.. Zanima me kada smem da se vratim treninzima (teretana je u pitanju) kada je bezbedno? Hvala unapred
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
i meni je receno da treba sacekati nedelju dana,jer je taj virus i dalje u organizmu,i onda kada vezbas,puls raste,srce brze pupma krv i taj virus moze da se prenese i da napravi neko mnogo teze oboljenje.. Sada mi je i ovaj lik u teretani rekao da je jedan isto tako imao simptome kao ja i odmah krenuo da vezba i sada je u bolnici zbog upale pluca,i ima da se leci ko zna koliko.. Tako da bolje necu da rizikujem.. Par dana bez vezbanja nece da me ubije..
- gorangard
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 2:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja nisam doktor ali sam imao isti problem pre godinu dana. Ja sam imao virozu 4-5 dana i javio sam personalnom treneru da neću navraćati. Čim mi je bilo bolje došao sam na trening ali mi je on rekao da je najbolje da se posle viroze ne treniram još 4-5 dana što sam ja i uradio. Ne znam da li je to uobičajena praksa, ali ja sam tako uradio i sve je bilo OK.
iako nekad napišem koju na nekim temama, nisam lekar.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm