Trening, ošamućenost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Whit3Wolf
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 10:09 am

Trening, ošamućenost

Post od Whit3Wolf »

Imam 24 godine, treniram po malo kod kuće, malo sa tegovima, malo suve vežbe (ranije sam išao u teretanu par godina).
Dešava mi se da tokom treninga, dok radim neke vežbe, sklekove, propadanje, pa i one sa tegovima, da se osećam ošamućeno, kao da mi se manta u glavi. Do duše taj osećaj se javlja odavno, kontrolišem i pritisak, ali je uvek sve u redu.
Evo upravo radim trening, pre nekih 20 minuta sam krenuo i već mi se manta, a neposredno pre početka treninga sam jeo i neku slatku pitu, tako da šećer nije, merio i sada pritisak oko 125 sa 70. Imam i snagu i sve, samo nešto se u glavi oseća...
Imao sam ranije problema sa anksioznošću, mada sam to iskontrolisao, vremenom je shvatila da nešto ne obraćam pažnju na nju, pa je odustala od mene :D
Ok se osećam, aktivan sam i to, ali neki put se manta tako bez nekog razloga...
Jedem sve, obilno, ali se i krećem dosta, aktivan sam ovako, tako da stojim na 75kg, neka moja kilaža. Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, ma dečko za primer :D
Evo seo malo sa vama da se ispišem, pa idem da nastavim dalje, da vidim gde je maksimum tom ljuškanju. Ili ću da isteram do kraja ili padam u nesvest :D Nema treće.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Trening, ošamućenost

Post od aaaca »

То личи на неки поремећај шећера без обзира на питу. Пијеш ли шта од течности и колико?
Whit3Wolf
Stalni član
Stalni  član

Post od Whit3Wolf »

aaaca napisao:То личи на неки поремећај шећера без обзира на питу. Пијеш ли шта од течности и колико?
Iskreno ja sam osoba koja ne voli slatkiše, retko jedem slatko, jednostavno mi organizam ne traži, ali jedem voće, jedem ponekad neki kolač, međutim meni organizam ne traži.
Šećer sam kontrolisao, i uvek je oko 5 jedinica.
Međutim, posle pola sata treninga uglavnom počne da prestaje, neki put se ne manta, samo ponekad. Sokove ne volim da pijem, baš ponekad u gostima, inače samo Aqua Vivu od 5L balone uzimam, od prilike balon na 2 dana... Samo voda, to mi nekako najlepše i čajeve volim. Kafa mi nekako smeta, ne uvek, ali jednostavno osećam onu napetost od nje. Dok mi čaj prija.
Deluje smešno, ali to mantanje mi se dešava i tokom seksualnog odnosa. Imam i želju za tim, i energiju, ali jednostavno nekada ne znam što se to dešava. Rekla mi je devojka da se i njoj desi kada se izmorimo, što je donekle normalno.
Vidim da sve to može da bude anksioznost, verovatno nije kod mene izčezla do kraja, jer da je nešto opasno verovatno bi mi se desilo već nešto posle ovolikih meseci. Međutim, još sam živ i u dobroj snazi :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма сад је анксиозност добар термин за све што лекари не могу да објасне. Вируси су већ извикани па су се сетили нове "болести".

Када кажеш да је то због анксиозности то је исто као да си рекао да ти аутомобил прави проблеме јер је нешто неисправно. Шио ми га Ђура!

Пробај да у току тренинга пијеш овај напитак за рехидратацију: https://.rs/povecanje-perfo ... er?sku=783. Мени много помаже.

Можеш да пробаш и са овим па да видиш шта ти је боље: https://.rs/oporavak-i-rege ... za?sku=752
Whit3Wolf
Stalni član
Stalni  član

Post od Whit3Wolf »

Toliko toga doktori rade "reda radi" da više ni njima se ne možete poveriti.
Što se nutricionizma tiče, dobro poznajem i tu granu, trenirao sam aktivno pre.
Kombinovao ishranu, proteinski napitak, neki kompleks multivitamina, kreatin, amino kiseline, bio sam baš aktivan od 17-e godine pa do 22.
Trenutno pijem ZMB6 (Cink, Magnezijum i B6 - u Pansportu i poručujem), čini mi se da se malo bolje osećam posle ovih mesec dana korišćenja.
Videću da uzmem neki Whey Professional protein, jer pored obilne i raznovrsne ishrane i dalje se ne pomeram sa moje kilaže, tako da jedino uz dodatak proteina mogu da odmaknem u tom pogledu, a i preporučujem ga, dobro je imati dodatak i biti aktivniji.
I zdravo telo, i duh, a i lepo za oko :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Батали сада протеине. Пробај ти прво оно што сам ти написао јер брзо треба да покаже резултате ако је то у питању.
Odgovori