treci krajnik ili alergijski kasalj

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
biljanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

treci krajnik ili alergijski kasalj

Post od biljanag »

evo ovako nasi problemi su poceli prosle godine u ovo vreme.moj sin sad ima 6 godina.znaci pre godinu dana poceo je da kaslje pa recimo svakog meseca i to bude negde do aprila maja.pluca su mu uvek cista,grlo nije crveno,nema temperaturu.ali kaslje.e ove godine isto poceo je kasalj pa svake 2 do 3 nedelje taman prestane pa opet pocen,opet sve ok samo kaslje i sliva mu se sekret,ne curi mu nos nesto preterano ali kad zine kod pedijatra sliva se.poslao nas je kod najboljeg orl u novom sadu on kaze njemu su krajnici dobri samo ima gotsko nepce koje mu pravi probleme.i posto su ga usi bolele imao je sekret dao mu je pancef.to je sve prestalo opet 2 nedelje proslo on opet kaslje.pedijatar mi je rekao da ce ga opet poslati kod orl jer on nije zadovoljan tim objasnjenjem kaze dete sa 6 godina koje ima dobar imunitet ne moze da kaslje svake 2 nedelje a da mu svi nalazi dobri.ja sam mislila da odem kod jos nekog orl.i da mu mozda uradim alergo test,ne znam ako neko zna nesto nek me posavetuje.
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Re: treci krajnik ili alergijski kasalj

Post od sedefasta »

Dobro razmišljate :)

Potražite i mišljenje drugog ORL specijaliste i tražite da se odrade neki alergo testovi, kožne probe za početak i krvna slika sa leukocitarnom formulom, a detetu olakšajte izbacivanje sekreta sirupima za iskašljavanje.
Odgovori