Trebam pomoc - temperatura

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sssandrollina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 5:01 pm

Trebam pomoc - temperatura

Post od sssandrollina »

Postovani,
trebalo bi mi misljenje o mom problemu. Pre skoro 3 nedelje pocela sam da kasljem i dobila sam temperaturu ne bas veliku (do 37,5) al nisam se osecala dobro, posle par dana izgubila sam glas i otisla kod doktora opste prakse, koji mi je pogledao grlo i dao Sinacilin od 500mg. Kasalj je i dalje bio suv i iritirajuci i temperatura mi je spala nakon 2 dana uzimanja lekova. 4 dana sam pila antibiotike i nakon 2 dana ponovo sam dobila temperaturu, zacepio mi se nos i kasalj se pogorsao. Na sledecem pregledu (tj pregleda nije ni bilo, doktor mi nije ni pogledao grlo nit poslusao pluca) dobila sam Hemomicin od 500mg koji sam popila ali temperatura mi i dalje nije spadala, nakon 5 dana opet sam otisla kod doktora koji me
poslao da vadim krv. Nalaz krvi pokazao je da imam manjak hemoglobina i jos nekih vrednosti vezanih za malokrvnost, sedimentacija mi je 28 (imam 25 godina) ostali nalazi su u redu. Tako da me je poslao kuci da odmaram i rekao da smo upalu suzbili Hemomicinom, al ja i dalje imam temperaturu konstantno vec 9 dana (37.1 - 37.4) ne osecam se dobro, al mnogo manje kasljem.
Zanima me vase misljenje, dal bih trebala otici jos nekom lekaru il lezati kuci i cekati da ovo prodje, jer mi je malo cudno da obicna prehlada traje 3 nedelje.
Unapred hvala na odgovoru
Odgovori