Treba mi usluga

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Black witch_serbia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 23, 2007 9:22 am

Treba mi usluga

Post od Black witch_serbia »

Znam da ova poruka nije bas na mestu, ali ocajna sam. Naime, odlicnog sam zdravstvenog stanja (izuzev stresa, anksioznosti i depresije), ali sam prinudjena da zamrznem godinu na fakultetu. E pa posto u vojsku ne mogu, treba mi neka "opasnija bolest" i ako ovde ima neki dobi cika doktor da mi napise da je imam. :oops:

Verovatno zvuci kao da sam razmazena i bezobrazna, ali verujte nije tako. Imam veoma jaku zelju da postanem asistent i iz tog razloga sam bukvalno u zadnje 2 godine sagorela jureci za desetkama. Zbog ponistavanja ispita na kojima sam dobijala manje od 10 sam sa budzeta presla na samofinansiranje i sada treba da dam uslov da bih se vratila na budzet (u suprotnom do kraja faxa na samofinansiranju), a posto nema sanse to da izvedem moram da zamrznem godinu ili sam zavrsila studiranje - moji nece da mi placaju skolarinu, jer mi zabranjuju da ponistavam ispite, a ja to opet radim. :cry:

I zato molim ako neko moze i hoce da mi da to opravdanje, a ako ne bar da mi "preporucite neku bolest" koja zahteva duze lecenje. Meni je pala na pamet TBC? :-? Ne znam kako to zamrzavanje funkcionise sa psihickim oboljenjima - to vec ne bi bilo laziranje, posto sam i neuroticna i depresivna i anksiozna od silnog cimanja oko ispita.

pa, ako ima neko........ unapred hvala :wink:
Odgovori