treba mi strucan odgovor

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Veki_90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 11:01 pm

treba mi strucan odgovor

Post od Veki_90 »

Nedavno sam otkrila moj izvestaj iz bolnice u kojem je pisalo "mozdani edem".Ja sam pre godinu dana imala saobacajnu nezgodu. Zavrsila sam u bolnici i nisam bila svesna 7 sati(koma). Posle dva dana na intenzivnoj nezi prebacena sam na neurologiju odakle sam pustena posle nekoliko dana. Prilikom udesa nisam imala vidljive povrede ali sam posle budjenja bila prebacena na neurologiju. Prilikom izlaska iz bolnice receno mi je da se nezamaram puno fizicki nita da izlazim na sunce, i da se javim za mesec dana na kontrolu. Ja sam posle dve nedelje od izlaska iz bolnice dobila temperaturu,41 sa 4 i tri dana sa 39.Posle dve nedelje u bolnici izlecena sam .Zanima me sta je zaista edem mozga i koje posledice mogu ocekivati? :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

edem mozga ste imali tokom boravka u bolnici, ne brinite ne bi vas pustili da se stanje nije potpuno smirilo!

to je traumatsko stanje tkiva mozga, otok kao kad povredite bilo koje mesto an telu ono automatski otekne pa tako i vash mozak, ali poshto se sada kod kuce budite uvereni da nema vishe opasnosti!

odmarajte i oporavite se i nemojte boraviti dugo na suncu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori