Treba mi savet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
mmm89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 1:32 pm

Treba mi savet

Post od mmm89 »

Pozdrav...
Naime, do pre nekih 4-5 meseca aktivno sam isao u teretanu, jako se i kvalitetno hranio i tada dobio na tezini.
Medjutim, nakon prestanka aktivnosti, jer sam se posvetio fakultetu, javljaju mi se povremene ( u zadnje vreme sve cesce ) mucnine prilikom redovne ishrane, i to ne nakon zavrsetka obroka vec u toku, takoreci jos u ustima, i onaj osecaj kada mislis da to ne mozes da pojedes. Izgubio sam nekih 3-4 kilograma sto nije nesto preterano mnogo ali opet na moju visinu od 194cm, lako se primeti, iako sam po prirodi mrsav.
Takodje mi se povremeno javljaju drhtavice ruku...
Mislio sam da ce vremenom prestati, trudio se da se zdravo i redovno hranim, medjutim nema promena. Moracu do lekara da obavim analize...
Osim toga, neki savet, pretpostavka... cega ovo mogu da budu simptomi?
Hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Treba mi savet

Post od aa_aca »

Трема и стрес због факултета? Дрхтавица руку због пада шећера јер недовољно једеш?
mmm89
Novi član
Novi član

Post od mmm89 »

ma cisto sumnjam da je zbog fakulteta, student kako valja :)
a to za povremenu drhtavicu je verovatno iz razloga sto sam smanjio ishranu a ranije mi je organizam bio naviknut na jaku... ali ipak kazem, da imam mucnine i nagone za povracanjem, pa me to u nekoj meri sputava
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Где си ти видео студента да ваља? :D Ма хајде, молим те. 8)

Да ниси можда префорсирао гуштерачу ранијим начином исхране, па сада нема довољно жучи да свари масноћу? Пробај да једеш лагану немасну храну да видиш да ли ће ти и од ње бити мука. Можда да пробаш да уз јело попијеш чашу воде са кашиком јабуковог сирћета.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Uradite test na Helikobakteriju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Moze lako da bude helikobakterija al ti savetujem da procitas moje komentare o helikobakteriji-probaj pretrazivacem ovde jer ne znam tacno a nekoliko puta sam pisao o svom iskustvu.
Drugo--probaj neko vreme po pola ranisana da uzmes ujutru da vidis reakciju-ako pomaze ne preporucujem uopste da pijes antibiotike za helikobakteriju, i sto aca pise-ja verujem da ima veze psiholosko stanje-dal zbog fakulteta ili ljubavi ili porodice--nesto verujem da te muci.
Jel probava ok,jel stolica ok?
mmm89
Novi član
Novi član

Post od mmm89 »

Stolica je ok, redovno ujutru i jos jednom u toku dana... Koji su nacini za testiranje na tu bakteriju?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Iz krvi ili izduvni test!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
mmm89
Novi član
Novi član

Post od mmm89 »

Ok. Hvala puno svima. Javljam se nakon pregleda i rezultata
Odgovori