treba mi pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 8:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
treba mi pomoc
majka ima ovakvu dijagnozu pa mi treba objasnjenje,tj. sta to znaci.....POLYARTHROSIS MANT UTGU,LUMBOISHCHIALGIA BILL PP,GONARTROSIS BILL PP SIN...vala unapred..
B O R I S L A V
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
Prva dijagnoza se odnosi na nesto sto zahvata vise zglobova. Ne znam o cemu se radi - ili je dijagnoza lose napisana, ili ste je pogresno prepisali. Druga dijagnoza se odnosi na bolove u krstima koji se spustaju duz nogu i najcescve je uzrokovana degenerativnim promenama na slabinskoj kicmi. Treca dijagnoza oznacava degenerativno oboljenje oba kolena, vise levog.
Nacin lecenja obicno zavisi od klinickog nalaza, stepena promena vidjenih na rentgenskom snimku, opsteg stanja i zivotnih zahteva pacijenta.
Nacin lecenja obicno zavisi od klinickog nalaza, stepena promena vidjenih na rentgenskom snimku, opsteg stanja i zivotnih zahteva pacijenta.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 8:47 pm
Veljko hvala puno,jednostavno ovde kod nas u Palanci lekari slabo govore o cemu je rec,kazu ti da si bolestan i to je to...posle se sam snalazi,HVALA Bogu pa postoji ovakav forum.Majka mi je inace 57/-o godiste i do sada nije imala problema sa zdravljem osim kicme sto je redovno boli na svakih 6 meseci i cesce nekada kada manje vodi racuna o sebi,isla je u Banje i obicno joj bude bolje kada se vrati ali je sve to kratkog daha...kada saznamo vise sta je u pitanju kontaktiracu Vas ako nije problem...jos jednom hvala i na ovome.
B O R I S L A V