Treba mi pomoc oko alergije il moguce neceg drugog
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Treba mi pomoc oko alergije il moguce neceg drugog
Molio bih vas za pomoc, izasle su mi crvene tackice na grudnom delu... pojavile su se prvi put pre oko 5 meseci, danas su mi se rasirile po grudnom kosu... ceo dan sam radio na prasini, pa da nije mozda od toga? jel bih mogao da ubacim sliku da vidite? Hvala unapred
Re: Treba mi pomoc oko alergije il moguce neceg drugog
A ako nije od prasine.... sad pijem glukozamin (zbog povrede ramena), pio sam proteine, ponekad mi je dolazilo do izrazaja kad sam se vracao sa treninga, pa sam pomislio da nije od znoja.... a pre koji dan sam uzeo ekser-ekstazi pa se sve bojim da nije zbog toga.... fleke na grudima su okrugle i lice mi na opekotinu.
Kao sto sam napisao, poslacu sliku ako bude trebalo. hvala
Kao sto sam napisao, poslacu sliku ako bude trebalo. hvala
Moguce da imas alergiju na glukozamin ili neku drugu aminokiselinu, ili moze biti da imas neku od psorijaza. Manje verovatno je da ima neki problem s jetrom.
Psorijaza znam kako izgleda, to nije sigurno... a kad smo kod jetre, uzimao sam metan a posle toga nisam popio zastitu, pre neke dve godine, jel moguce da je to prouzrokovalo ovo, jer znam da skodi jetri. jel ovo moze biti nesto ozbiljno? Hvala na odgovoruJelisej napisao:Moguce da imas alergiju na glukozamin ili neku drugu aminokiselinu, ili moze biti da imas neku od psorijaza. Manje verovatno je da ima neki problem s jetrom.