Treba Mi Pomoc Molim Vas

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Alex95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2012 9:20 am

Treba Mi Pomoc Molim Vas

Post od Alex95 »

:( Srecna Nova Godina I Bozic
A Moj Problem Je Kada Masturbiram Nemam Nikakvih Problema Ali Poshto Sam Skoro Ushao U Pubertet Imao Sam Astmu i kazu da onaj ko je imao astmu ili ima kasnije ulazi u pubertet tako da sam masturbirao i deset minuta posle ejakulacije mi se naduo penis sa desne strane i malo sa leve kada dotaknem izgleda kao da su mi se vene upetljale i pomalo boli molim vas odgovorite mi da znam dali da brinem i idem kod doktora ili je to zbog puberteta???!!! :D :(
nenic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2012 5:11 pm

Re: Treba Mi Pomoc Molim Vas

Post od nenic »

Idi kod doktora.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

Srecni praznici takodje!
nije to povezano sa astmom, verovatno je rec o otoku zbog iritacije ako je predugo trajalo, a koza se iziritirala...da li se to povuklo ili traje i dalje? je li to u predelu kozice, imas li nekih problema sa kozicom? bitno je da se ona ne zaglavi pa otekne zbog toga...ako je to u pitanju javi se lekaru obavezno...ako je obicna iritacija to se brzo smiri, sutradan kao da nista nije bilo...pominjes i neke vene, da li mislis bas na sam penis ili mozda ispod i na sadrzaj u mosnicama?
Alex95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2012 9:20 am

Post od Alex95 »

Sve Je Ok Hvala Vama :D Na Savetima Samo Obicna Iritacija :D Puno Hvala :D:D:D:D Sad Je Sve Ok :D
Odgovori