Treba mi pomoc, ako moze neko da mi izadje u susret...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 6:27 pm
Treba mi pomoc, ako moze neko da mi izadje u susret...
Pre 3-4 dana ujutru kad sam se probudila, iznenadila sam se promenama na svom licu, bila sam neobicno crvena, bas dosta, i lice mi je bilo mnogo toplo, kao da gori, posebno su delovi ispod ociju bili crveni, i tako mi je bilo celog dana, popila sam nekoliko tableta za temperaturu misleci da je ona, ali to bi pomoglo tih 2-3 sata dok deluje lek i opet isto, sutradan mi je bilo bolje, manje crvenilo ali i dalje se primecivalo i opet sam bila topla u licu, onda sam uzela neku mast po preporuci za alergiju, misleci da je neka alergija, mast didermal ona mi je kao malo ublazila ovih dana, ali lice je pocelo puno da mi se peruta, a zatim kad je namazem dosta prikrije mast to perutanje. Medjutim danas sam opet u toku dana postala neobicno crvena i opet kao da mi gore obrazi, Moze li neko da mi da neki savet o cemu se radi?
Re: Treba mi pomoc, ako moze neko da mi izadje u susret...
meni se slicno desavalo pre 2 godine a razlog je bio sto sam tad krecio i puno drzao glavu podignutu dok sam izvlacio neke linije i puno radio na plafonu---a inace sam bio napet i sav ukocen i kad sam doktoru slucajno rekao da radim to on je rekao da ne treba da se brinem i proslo je-5 dana sam pio andol svaki dan po jedan da poboljsa cirkulaciju..nadam se da i kod tebe ima neki uzrok-ako ne krecenje onda mozda od spavanja-nezgodan polozaj-nov jastuk ili slicno
srecno
srecno
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 6:27 pm
Hvala puno. Pozdrav
moram da ti se izvinim--ovo je pogresno napisano--bilo je namenjeno drugom--koji ima bolove i trnjenje glave-stvarno ne znam kako sam pogresno ukucao--izvini