Treba mi pomoć

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Pandahusky93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 01, 2016 8:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Treba mi pomoć

Post od Pandahusky93 »

Danas mi se desilo nešto čudno ...
Žensko sam i iz vagine mi je ispala bela loptica , kao od nekog belog sekreta , ne znam ni sama ..
Velićine je klikera ..
Šta to znači i šta je to??
zozoni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 07, 2013 2:51 pm

Re: Treba mi pomoć

Post od zozoni »

Pozdrav!

Posto sam primetio da si otvorio/otvorila temu gde si pricao/pricala o tome kako si musko, i kako te zanima da li moze da ti devojka zatrudni ako si ejakulirao/ejakulirala u sopstvene gace, a sada postavljas ovo pitanje, na koje ce se obradovati lekari sirom nase drzave i okoline, a odgovor je veoma kompleksan, jer se radi o izuzetno retkoj genetickoj, a samim tim i fizioloskoj promeni! Naime, u 0.043% slucajeva, u tvojim godinama moze doci do spontane promene pola, koja nastaje poremecajem u hipofizi, a naziva se i Moronova bolest. Naime, u 0.043% slucajeva, kao sto je vec receno, moze doci do promene pola tako sto dodje do povlacenja penisa, sto u tvom slucaju ne bi trebalo da bude veliko, a testisi se medjusobno spoje i formiraju loptastu strukturu velicine klikera, sivkaste boje, tako da je verovatno bela boja koju si spomenuo/spomenula od ejakulata koji ti je ostao u gacama. Nazalost, za ovu bolest ti nema leka, tako da mi je zaista zao.

Nadam se da ce sve biti u redu sa tobom, sve najbolje!
Pandahusky93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 01, 2016 8:45 pm

Post od Pandahusky93 »

zozoni napisao:Pozdrav!

Posto sam primetio da si otvorio/otvorila temu gde si pricao/pricala o tome kako si musko, i kako te zanima da li moze da ti devojka zatrudni ako si ejakulirao/ejakulirala u sopstvene gace, a sada postavljas ovo pitanje, na koje ce se obradovati lekari sirom nase drzave i okoline, a odgovor je veoma kompleksan, jer se radi o izuzetno retkoj genetickoj, a samim tim i fizioloskoj promeni! Naime, u 0.043% slucajeva, u tvojim godinama moze doci do spontane promene pola, koja nastaje poremecajem u hipofizi, a naziva se i Moronova bolest. Naime, u 0.043% slucajeva, kao sto je vec receno, moze doci do promene pola tako sto dodje do povlacenja penisa, sto u tvom slucaju ne bi trebalo da bude veliko, a testisi se medjusobno spoje i formiraju loptastu strukturu velicine klikera, sivkaste boje, tako da je verovatno bela boja koju si spomenuo/spomenula od ejakulata koji ti je ostao u gacama. Nazalost, za ovu bolest ti nema leka, tako da mi je zaista zao.

Nadam se da ce sve biti u redu sa tobom, sve najbolje!
Teraj se
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

zozoni napisao:.... Naime, u 0.043% slucajeva, ....
Ниси у праву. Немаш појма. У питању је 0,044%.
Odgovori