Danas u toku dana sam bio na liturgiji, sve je bilo uredu, pričestio sam se (pre toga nisam ništa uzimamo ni vodu ni jeleo od 23:30h) da bi se pričestio oko 10:30h potom sam oko 11h pojeo prače slavskog kolača i dve kafene šoljice koljiva, potom sam popio oko 0,1 l rakije za nekih sat i 15 min, pored toga sam pio i vodu negde oko 0,6l sve dok mi se nije pojavio jak bol ne toliko oštar, ali intezivan, sa leve strane kičmenog stuba u donjem delu, bol je polako počeo, a vremenom je dobijao na intezitetu, jedva sam odšetao do kuće oko 500 m , jeo sam, ali sa blagom mučninom, potom sam otišao da se okupam pošto sam se naprašio od vozikanja po ataru, a bol je u toploj vodi popustio, to je bilo kratkog veka pošto kad sam izašao iz vode bol počeo da se vraća, nisam uzeo nikakvu tabletu za bolove iako se bol intezivirao i dobijao na snazi, pokušao sam opet sa toplom vodom ali je imala manji efekta nego prvi put. Da bi sav takav u bolovima otišao u krevet , gde nisam imao mira od bolova, prevrtao se, delovalo je kako večnost. Na karaju sam legao na stomak na pod, a bol je počeo da popušta lagano, tako da sam posle toga mogao da odahnem.Intezivan bol je trajao oko 2,5 sata.
Pored toga bol se smirio u okvire podnošljivih, osećam još bol pri pokretu. Bol se pružao od mesta levog bubrega gde je bio najintezivniji, preko levog urunarnog kanala, ali mesto levog bubrega je bilo mesto žarišta bola.
Molim svakog dobre volje, da me posavetuje i iznese svoje mišljenje, hvala unapred.
treba mi pomoć i stručni mišljenje !!!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 27, 2011 4:53 pm
Re: treba mi pomoć i stručni mišljenje !!!
Ako je taj bol imao veze sa pokretom, onda nije od bubrega. S' obzirom da je potpuno utihnuo, moze biti da je proleteo neki pesak. Moguce je da i nije bio toliko vezan za pokret, nego da je tako izgledalo. U svakom slucaju, tesko je reci bez pregleda o cemu se radi. Jedan mali test koji biste sami mogli da pokusate: ukoliko bol i njegov intezitet zaista imaju veze sa pokretom, onda se radi o nekom problemu sa kicmom; ako se bol javlja pri udarcu (ruka stisnuta u pesnicu i udariti, ne bas jako, zamolite nekoga da to uradi) u predeo levog bubrega (a na internetu mozete naci gde se bubreg tacno nalazi), onda je verovatnije da postoji neki problem sa bubregom. Izmerite temperaturu, u svakom slucaju, pijte dosta tecnosti, zdravo je, leto je, a mooozda i pomogne. Eto, to mozete sami odmah pokusati, za sve ostalo tu je lekar koji ce vas pregledati. Pozdrav!