Treba mi hitno odg...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Skalper
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 3:44 pm

Treba mi hitno odg...

Post od Skalper »

Razmisljam da uzimam proteine,pa sam se opredelio za ELITE Whey pro,zanima me od nekog strucnog ili koje uzimao nbt. da li je nesto stetan...i zasto na poklopcu bilo koje proteinske kantice pise obratiti se lekaru/nutricionisti...
CeKaM odg... PoZz :roll:
Korisnikov avatar
Uros90
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 22, 2008 12:28 pm

Post od Uros90 »

Sve sto nije prirodno STETNO JE.
Ne razumem cemu uzimanje tih whey proteina? Bolje ti je da za te pare sto bacis tamo kupis pilece grudi, sojine odreske i ostale proizvode obogacenim proteinima ali na prirodan nacin, ali ovako uzimanje hemije zaista ne vidim poentu ako to boli dupe za zdravlje.. Uostalom kako oces tvoj izbor, ja ti kazem da to ne moze da valja, bolje se opredeli za redovnu i pravilnu ishranu uz umerene treninge. Poz..
Igor86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 11:15 pm

Post od Igor86 »

Pa ako je sve sto nije prirodno stetno,zasto onda jedes cokolade i pijes sokove?jesi nekada pio koka kolu ili fantu???ovo je obican koncentrat ili izolat iz surutke tako da nema nikakve bojazni,uzimaj slobodno a vecina sto ce da te savetuje da ne uzimas radi to iz cistog neznanja...pozzz P.S. danas je sve dobijeno na neprirodan nacin a ako ces da zivis 1000% prirodno neces jesti ni cokoladice niti piti bilo kakve sokove jer sadrze gomile emulgatora i stabilizatora koji su daleko od prirodnog...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ako imash i najmanju sumnju i strah u vezi sa uzimanjem tih veshtachkih preparata obrati se nutricionisti koji ce ti traziti za izvadish krv, trigliceride i holesterol i koji ce ti objasniti shta cesh uchiniti svom orgnanizmu, mishicima, kostima, jetri, nervnom sistemu, neuromishicnim plocama ako nastavish aktivno da uzimash slichne preparate.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Igor86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 11:15 pm

Post od Igor86 »

Uzmete melecnu surutku i oslobodite je masti i laktoze i to je to...to je whey,ja ne znam sta je tu tako vestacko...a sa druge strane su sokovi koje ne sadrze ni P od pomorandze prirodni i zdravi...ili parizeri i pastete o tome necu ni da pricam a ljudi jedu u nenormalnim kolicinama...sve u svemu jedino sto moze da bude opasno je ako preteras sa uzimanjem pa se desi da te boli stomak ili slicno...ako ti ne leze mlecni proizvodi recimo...
Odgovori