Trbusnjaci - otkrivalje pitanje na koje neznam odgovor

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Milos1807
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 25, 2012 3:20 pm

Trbusnjaci - otkrivalje pitanje na koje neznam odgovor

Post od Milos1807 »

Da li mi možete pomoći.Stvar je u tome da ja želim da imam pločice.Do duše ja ih vec imam ali problem je salo.Pa da li mi možete pomoći i odgovoriti na pitanje kako da se istaknu pločice.Evo na primer ja sam radio 1000 trbusnjaka svaki dan ali to ne pomaže.Pa me zanima da li je moguće istaći pločice trčanjem i kardio treningom?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Trbusnjaci - otkrivalje pitanje na koje neznam odgovor

Post od Cat »

Ishrana je najvažnija. Šta jedeš?
Milos1807
Novi član
Novi član

Post od Milos1807 »

jedem obicnu hranu.Na primer za dorucak:Sunku i pavlaku ili tako to za Rucak: Nesto kuvano Za veceru:Neki namaz i mozda cajna ili tako to.a da li se moze prevom ishranom otkriti trbusni zid?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Pločice će biti vidljivije kad se smanji sloj sala preko njih. Znači, treba ili da smršaš ili da ostaneš na istoj kilaži ali da povećaš udeo mišića a smanjiš salo.

Na takvoj ishrani ne možeš postići nijedno od ta dva. 'Prava' ishrana podrazumeva izbacivanje slatkiša, suhomesnatih proizvoda, masnih mlečnih proizvoda, sokova, grickalica...u prevodu, svega onog što ima gomilu kalorija i zasiti ali ne sadrži bogzna šta korisno za organizam. Dakle, bez čajne, pavlake, brze hrane tipa palačinki i pica, raznih namaza nego treba jesti posno meso - i to kuvano ili pečeno, nikako prženo ili pohovano - jaja, pirinač, povrće, salate, ne preterivati ni sa voćem.

Čim ti na takvoj ishrani imaš pločice pretpostavljam da si mlad i da imaš normalnu kilažu. Za veće ambicije treba ti veća disciplina, na žalost i više novca za ishranu. Trbušnjaci i kardio trening nemaju mnogo efekta ako ih prati loša ishrana, štaviše, time iscrpljuješ organizam jer se troši a ne dobija ono što mu je potrebno da se regeneriše.

Probaj da barem delimično koriguješ ishranu pa vidi kakav je efekat.
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Dijetalna ishrana, trčanje i vežba-trbušnjaci, tim redom, s tim da ako hoćeš baš velike izražene mišiće moraš da vžbaš sa opterećenjem i manjim brojem ponavljanja, kao i za svaki drugi deo tela.
Milos1807
Novi član
Novi član

Post od Milos1807 »

Ok hvala vam puno...
Stapic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 10:42 pm

Post od Stapic »

Moze pomoc

Imam 20 god visok sam 180cm i imam 76 kg. stalno idem u teretanu i trcim 2 puta nedeljno sprinteve 20 min. ( jer vjezbe sprinteva ne mogu da se rade dugo)

Imam salo na stomaku, ali poslije svake zavrsene vjezbe za trbusnjake, trbusni se vide ok. Zanima me koliko dugo (npr mjesec, 2) treba sa zdravom ishranom i treningom da se skine salo i naprave trbusnjaci? PS: koristim whey protein isolat. (90% cist protein)

Dorucak: crni hleb, trapist i sunka ili pecenica. Rucak: nesto kuvano, zavisi sto majka spremi ,ali je redovno kuvano. Vecera : piletina bez hleba sa salatom. Izmedju obroka jedem banane ili jabuke............ ovo mi je ishrana
Odgovori