Trazim dijagnozu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
cvijece
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 8:43 pm

Trazim dijagnozu

Post od cvijece »

Dobra vecer. Vec dugo sam bolesna i jos nemam nikakvu dijagnozu. Pocelo je 3. 12. 2012. kada sam primila skolsko cijepivo za 8. razred (tetanus, tifus i poliomelitis, ako se ne varam). Zatim sam za 4 dana ujutro povračala (samo jednom) i jako me bolio trbuh, bilo mi je mučno itd. pa sam legnula nazad u krevet. Oko 11 sam dobila temperaturu najvise do oko 39 i taj dan nisam baš ni jela, niti se dizala iz kreveta. :-? Slj. dan mi je isto bilo tako, no malo bolje (nisam vise povracala) ali sam jos uvijek imala temperaturu i bila ''slaba''. Do oko 23. 12. imala sam konstantno temperaturu oko 37.6- nikad više nikad manje i niti jedan drugi simptom. Nakon otprilike mjesec dana svih tih temperatura sama od sebe sam ozdravila. -----
Oko 3.1. 2013. navečer počela me stvarno jako boljeti glava kod sljepoočnice i čeljust, isto lice mi je bilo malo natečeno i oko zatvorenije i spuštenije sve to samo na lijevoj strani. Bol je bila toliko užasna da nisam znala što bih, pa me mama odvela na hitnu- pošto obiteljski liječnik nije radio. Rekli su da se smirimo i da izvadim krv ujutro. Takva bol je bila tako jaka kroz sljedecih otprilike 4 dana i onda je polako popuštala. Kada me bolila glava tako jako, primjetila sam da mi je žila na lijevoj strani glave nekako debela, kao da ce eksplodirati. Bol je bila popracena temperaturom oko 37.8 samo na lijevom uhu, a na desnom je bila ista kao i na živinom ispod pazuha ( Moja obitelj mjeri temperaturu tim toplomjerom i svima njima je bila najviše do 36.8, tako da je toplomjer dobar). Krv je bila sasvim u redu, a rengen je pokazao da mi je lijevi sinus oko 1/3 zasijenjen.
Antibiotici nisu pomagali, pila sam Agumentin (mislim da se tako zove?), Sumamed 1 tabletu, i klimicin također 2 tjedna. Kada nije pomoglo poslali su me u bolnicu na otorinolaringologiju na kojoj smo napravili CT sinusa koji je bio otprilike u redu- sužena sluznica i još nešto čega se trenutačno nemogu sjetiti, ali nije baš važno.
Tada su nas poslali iz te bolnice na infektološku na hitan prijem na kojem sam već bila i poslali me nazad na otorinolaringologiju. Tamo su rekli da nisam ''dovoljno hitna'' za hospitalizaciju pa da čekamo. Temperatura je bila najviša do 39.6 i to ujutro- kako je išla večer temperatura se snižavala. I tako, nisam znala ništa a glava me još uvijek boljela. Nekad cijeli dan, nekad samo na trenutak me zabolilo, a nekad me čak počelo i zaboliti i na desnoj strani. Kako je mojoj mami bilo vec dosta jer je proslo vec 2 mjeseca bez ikakve dijagnoze otisle smo u privatnu polikliniku na kojoj smo napravili EEG koji je bio u redu i color doppler krvnih žila gdje me bolilo-rezultat blaži spazam na lijevoj strani i obje strani nisu jednake brzine. Tada su nam rekli u toj poliklinici da se vratimo za 2 dana kad dolazi jedan docent infektolog koji bi mozda mogao nesto znati. On je savjetovao hospitalizaciju, magnetnu rezonancu mozga, MRA vrata i mozga i MR ceru. kralježnice, punkciju leđne moždine, itd.. Na MR mozga pokazala se cistična lezija 7x5 mm koroidnog pleksusa desne lateralne komore i ''kod MR angiografije vidljiv je primjereno razvijen ciklus Willisi. U području prijelaza A1 u A2 segment lijeve ACA vidljiv je manji izdanak promjera 1 mm. Nalaz može upućivati na nepotpunu fenestraciju ACoA ali se preporuča kontrola.'' ostalo je sve u redu. U bolnici sam još vadila krv za neke testove koje mi nisu rekli koje rade i vadila leđnu moždinu koja je isto ok. Radila sam ultrazvuk štitnjače- minimalno je povecana, a jedni od antitijela su 160, hormoni i druga antitijela uredu.Slikala sam zube koju su dobri. Jos uvijek me stvarno jako boli glava, ali sada od zadnja tri dana me boli samo desna strana. Na papirima jos pisu neke stvari pa cu jos napisati cega se sjetim- nestabilna u rombergu, blaga ptoza lijevog kapka i minimalno lijevi dio usnice, minimalno podižem ruke kad hodam po jednoj crti i to je to cega se mogu sjetiti. Ako je netko procitao sve do ovuda, bila bih zahvalna ako znate što zapravo meni je, koja je moja dijagnoza? :( Hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Trazim dijagnozu

Post od aa_aca »

Све сам прочитао и мислим да ми је све јасно. Упропастили су те оном вакцином. Мислим да је то очигледно, а то додатно показују и све анализе које су ти радили и које су испале негативне.

Не знам како да се детоксикујеш и надам се да ће неко имати решење. Погледај по интернету неке методе детоксикације које немају нуспојаве.

Једино што ти могу препоручити је да постепено повећаш количину дневног уноса чисте слабоминералне воде. Погледај о томе на мом сајту као и о магнетисању воде. Било би добро на направиш препарат за имунитет од комовице и белога лука који можеш да нађеш на мом сајту у здравственим саветима под Имунитет.

Е да, могла би да пробаш да пијеш зеолит. Добар је за елиминацију токсина. Мада, ово је теби ушло у крв, али можеш да пробаш. Не може да ти шкоди, а није ни скупо.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

@cvijece,
javite se u svom gradu, internisti-subspecijalisti medicinske alergologije i imunologije.
ovde nema mesta ni o kakvoj detoksikaciji, jer vi niste nicim intoksicirani, nego je vakcina pokrenula imunolosku reakciju. to se desava retko, ali se, nazalost ipak nekome dogodi.
cvijece
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 8:43 pm

Post od cvijece »

hvala puno, no svi doktori su rekli da to nije. Neznam što da sad vjerujem, imate li još neku ideju o nekoj drugoj dijagnozi?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Дејство једињења живе које се користи у вакцинама, може да се сматра тровањем, да не кажем интоксикацијом.
Odgovori