TRAGEDIJA... VELIKI PROBLEM... STRASAN UDES

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
tuzna tetka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 16, 2011 12:15 am

TRAGEDIJA... VELIKI PROBLEM... STRASAN UDES

Post od tuzna tetka »

pozzz svima...
imam problem!
sestric mi je imao udes pre 6 dana i tesko je povredjen...
u komi je i ima frakturu lobanje sa ukljestenjem mozdanog stabla... nikakvo poboljsanje jos uvek nema, prikljucen je na aparatima,
krvni pritisak normalan-takodje puls... uz sve to ima i povredu butne kosti i ruke, i pukla mu je plucna maramica i rebra polomljena...
interesuje me zna li mi ko sta reci nesto vise o ovome...
unapred zahvalna...
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: TRAGEDIJA... VELIKI PROBLEM... STRASAN UDES

Post od angelika »

Tetka, zao mi je sto imate ovako strasnu situaciju. Necak je zaista tesko stradao i ima teske povrede..Zbrinut je i jedino sto mozete uciniti to je koliko toliko strpljivo cekati.....znam nije lako ali jedino vreme ce pokazati.....Decko je mlad i bori se za zivot to je sigurno...lekari su ucinuli sto je u njihovoj moci ostalo je u Bozjim rukama............Znam puno njih koji su se izvukli iz cinilo se beznadne situacije! I to budi nadu. Tesko vam je i nije vas lako utesiti.....jedino sto mozete to je cekati i biti jaki! I ja sam tetka i pored moje dece jednako volim i moje necake i necakinje...Tesko se nositi s takvim strahom ali ne treba gubiti nadu! Pozdrav!
tuzna tetka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 16, 2011 12:15 am

Re: TRAGEDIJA... VELIKI PROBLEM... STRASAN UDES

Post od tuzna tetka »

mlad jeste i to dosta... jos uvek nema punih 20 godina... pomozite time sto cete se raspitati nesto o ovome i odgovorite....
hvala vam
Odgovori