trag krvi u ispljuvku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

trag krvi u ispljuvku

Post od gogi999 »

Ujutro posle ustajanja osetila samukus krvi u ustima i bilo je malo traga u ispljuvku.Mislila sam da je od zuba ali nije ,imam aftu na jeziku ali nije i od toga.
Kad izduvam nos u sekteu nema traga ali zato osecam da mi se sekret iz nosa sliva u grlo pa kad to ispljunem vidi se mali trag.
Da li je to iz nosa i kako se onda ne vidi u maramici?Na pritisak spolja boli me i grlo.Moze li biti nesto iz jednjaka u lezecem polozaju?
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: trag krvi u ispljuvku

Post od zdravo »

Ako ima oblik malih crvenih tracica, onda je najverovatnije posledica "poderane" sluzokoze grla, zbog kasljanja i slicno. Nije opasno. U svakom slucaju, bilo bi dobro da odete kod lekara. Pozdrav!
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Re: trag krvi u ispljuvku

Post od gogi999 »

Nema oblik crvenih tracica vec je samo ispljuvak blago obojen,cak ne ni roze vec zuckast.Kao da nije sveza krv.Preko dana ne mogu da partim jer popijem kafu,pojedem cokoladu pa posle toga takodje tako izgleda,vise zuckasto.Videcu hoce li se ujutro ponoviti.
Ne verujem da je iz zdrela,jednjaka a ako je iz nosa zasto nema onda kad napunim maramicu vec samo u ispljuvku?
Videcu ujutro,hoce li se ponoviti ili prestati.Imam neku afticu i u grlu tako da i sada osecam da me grlo blago receno "grebe".Ispiracu malo veceras cajem od zalfije.
Odgovori