Tražim pomoć i savet
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Tražim pomoć i savet
Pre dva meseca mi se desilo da sam imao nekakav napad,oko tri sata ujutru me je probudio taj napad. Odjednom sam osetio kao da me je jako nesto štrecnulo u stomaku,posle toga sam dobio lupanje srca i u želucu,želudac mi je lupao sve slabije ali i dalje brzo,počeo sam se preznojavati,pokušao sam da se smirim ali nije išlo samo mi je bilo još gore,počelo mi je trnuti oko usta i po licui tada sam se jako uplašio,krenuo sam na svež vazduh ali kad sam pošao pao sam jer su mi otkazale noge i tako isto su mi i ruke počele da otkazuju ali sam uspeo izaći napolje.Tada mi je počelo biti malo bolje od svežeg vazduha.Otišao sam na hitnu i tamo su mi dali neku koktel inekciju i bilo mi ****.To se ponovilo opet posle tri dana,gde sam ponovo završio na hitnoj.Taman se potrefilo da sam imao lekarski pregled u firmi,bila su da pregleda.Fala bogu sve mi je bilo u redu,ali meni i dalje nije dobro.Nemam više tako jake napade ali skoro sam svaki dan pod nekiom nepetošću.Juče sam bio privatno kod doktora i navodno mi je to od heliko bakterije,pošto mi je uradio neki test na bakteriju. Nisam rekao i od tada kako mi se to desilo spopale su metako neke strašne i sumorne misli,noću isto jako loše sanjam prosto kad moram ići na spavanje ostajem što duže budan samo da me nebi to opet spopalo.Dali je neko imao tako neki sličnih simptoma,ili je to moždana psihičkoj bazi.