Поздрав. јутрос по ко зна који пут ове године ми се десило да видим неке искрице пред очима.Знате оно када на тв-у нема слике па оне нијансе црно и бело.
Када погледам у нешто оне као да пуцају у то, не знам како би другачије објаснио..
Први пут ми се десило док сам покушавао став на шакама, осетим неки грч или бол у врату, мало ми се врти и пред очима су ми те искрице.
Онда јуче, седео сам за рачунаром и почео сам да се смејем онако нагло, и одједном опет те искре на можда 10ак секунди.
А јутрос када сам устао, из мрачне просторије сам изашао напоље и махинално погледао доле и оно као да се нагло стварају, па постепено нестају.
Шта је то? Због чега ми се то дешава? Да ли је потребно да посетим лекара? И како да решим тај "проблем"?
Иначе имам 16 година.
Искрице.. Шта је то?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 04, 2015 12:35 am
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Искрице.. Шта је то?
Треба да радиш вежбе за врат и рамени појас. Неке вежбе сам описао на мом сајту.
-
- Novi član
Погледаћу. Колико временски требам да их радим? Мислим колико дуго оно, недељу дана, месец дана?
И зашто ми се то дешава?
И зашто ми се то дешава?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Цео живот. Наравно, прве ефекте би требао да приметиш већ после седам дана редовног вежбања. Ако ти буде помогло, онда - цео живот.
Вероватно имаш негде неко сужење и чим дође до оптерећења или грча у региону врата дође до поремећаја крвотока према очима или притиска на неки нерв.
Вероватно имаш негде неко сужење и чим дође до оптерећења или грча у региону врата дође до поремећаја крвотока према очима или притиска на неки нерв.
-
- Novi član
Па оно, није баш да би волео да радим то цео свој живот. Мислим то звучи некако чудно.
Да ли је могуће како растем и развијам се да тај проблем сам од себе нестане.
И да ли је опасно, тјст могу ли имати неке последице, пасти у несвест или нешто треће?
Да ли је могуће како растем и развијам се да тај проблем сам од себе нестане.
И да ли је опасно, тјст могу ли имати неке последице, пасти у несвест или нешто треће?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Физичке вежбе су неопходне да би организам добро функционисао.
Последице зависе од конкретног узрока проблема. Зависи где је и какво је сужење и ако је сужење.
Последице зависе од конкретног узрока проблема. Зависи где је и какво је сужење и ако је сужење.
-
- Novi član
E да, иначе имам страбизам. Да ли је можда то узрок проблема? Или је ипак нешто у врату.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Узми да радиш вежбе бар један месец па ћеш да видиш.
-
- Novi član
Океј, хвала.