?????

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Stteffann
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 4:31 pm
Kontakt:

?????

Post od Stteffann »

Primetio sam da ponekad, kad udahnem duboko, najcesce ujutru kad se probudim, osecam neki jak cudan bol...Kao da su srce i pluca "zaglavljeni", ili ustipani...I sto dublje udisem, to bockanje je intenzivnije, a kad izdahnem vazduh, bol prestaje. A to se nekad desava u toku dana, npr. kad setam... Vrlo cudno, ali vrlo retko.

Pa imam jedno pitanje: Moguce li je da pluca mogu da stvarno ustipaju srce...?
Ili npr kad spavam, pa mozda pritiskam organe, jer spavam na stomaku i da me zato ujutru boli...?

Zvuci glupo, al mi nije jasno o cemu se radi.
ZARADI ONLINE GLEDAJUCI REKLAME! Najbolji PTC sajt na svetu! Isplate idu i za Srbiju! http://www.neobux.com/?r=stefanbrzi
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ?????

Post od tamaraft »

Samo mishicni bol, nishta strashno, svi to osete kada se ulenje spavajuci pa pochnu rastezanje!

Promenite nachin tj pozu spavanja i sve ce biti ok!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Stteffann
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 4:31 pm
Kontakt:

Re: ?????

Post od Stteffann »

Aaaaaa. e pa hvala.... Ja sam mislio da u tim trenucima, kad osecam taj bol, da ako bi jace udahnuo vazduh... bi mi puklo srce... xD! Hvala puno za info. :)
ZARADI ONLINE GLEDAJUCI REKLAME! Najbolji PTC sajt na svetu! Isplate idu i za Srbiju! http://www.neobux.com/?r=stefanbrzi
Odgovori