4d uz
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
4d uz
Imam zakazanu operaciju mioma 3.2. , trazili su mi uz. abdomena i male karlice. Privatni ginekolog mi je savetovao i 4d uz a lekar koji radi operaciju na GAK-u nije nista spominjao , ne znam da li bi mu to olaksalo posao ili bih bacila pare? Miom je veliki , ja imi 28 god i zelela bih decu posle operacije? Da li bi me neko posavetovao?
4d ultrazvuk je jos uvek egzibicija, a ne stvarna potreba!
pre svega, u srbiji ne postoji centar za adekvatnu edukaciju za rad sa 4d! sve sto se ovde moze dobiti je da kada se kupi aoarat, fabrika posalje aplikatora koji ce par dana pokazivati opcije, a posle toga su dr prepusteni sebi i literaturi.
pre svega, u srbiji ne postoji centar za adekvatnu edukaciju za rad sa 4d! sve sto se ovde moze dobiti je da kada se kupi aoarat, fabrika posalje aplikatora koji ce par dana pokazivati opcije, a posle toga su dr prepusteni sebi i literaturi.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postoje lekari koji su edukovani u inostranstvu za 4d fetalnu sonografiju, i rade na drzavnim ustanovama u Srbiji (u Frontu i Novom Sadu), no sto se tice operacije mioma mislim d ato uopste nije neophodno i da bi lekar s aklinike trazio taj nalaz da mu je potreban. 4d je koristan kod posmatranaj fetusa ali nista korisniji od obicnog starog dobrog ultrazvuka ako neko zna kako da gleda, sto kaze kolega vise korisna egzibicija, tehnoloska igracka koja je fascinantna i moze da olaksa gledanje ali nije neophodna., a za operaciju mioma je potpuno beznacajan.