Hvala svima koji ste odgovorili

,impresionirana sam brojem postova. Moj smešak Vam sigurno govori da sam bolje. Jesam,ali konstantno nerapoloženje je prisutno,vaši saveti su pomogli,treba skrenuti misli i biti non stop u nekom događaju. Svoj problem sam napisla što je moguće sažetije,neke detalje sam izostavila i ne bih ih ni ovom prilikom pisala njih bih ispričala stručnijem licu,reći ću samo da sam dobila u životu neke teške udarce i to u periodu adolescencije,svaki put sam se držala hrabro,bodrila sam sebe i "preživela" te trenutke,izgleda da pre 3 nedelje još jedan negativan treneutak nisam mogla da preživim,najviše me je zabrinulo moje zdravlje,probadanje u grudima,nesanica,razdražljivost...zanimalo me je da li sam to pala u neku vrstu depresije?
Jelena88 ,drago mi je da si i ti ispričala svoj problem,pošto ima dosta sličnosti sa mojim. Jedno je jasno...mi ne znamo šta se zbiva u muškoj glavi!
Ne znam zašto za njih važi izraz jači pol,kad su u stavri mnogo slabiji nego mi žene.Konstantno mi se dešava,da mi muškarci dele komplimente,"zgodna si""sviđaš mi se","nisam video finiju i nežniju devojku",i posle od jednom zaćute ! Why?? Ne pušim cigarete,ne pijem kafu,ne drogiram se,ne psujem,nisam napadna,ali koliko vidim za njih su to ipak prave vredonsti koje cene,ili se varam,pak su samo slabija bića.
Pitam se u kakvom svetu mi to živimo,ima li svrhe biti iskren i verovati više svakome.
Po prirodi sam optimista,ali od pre par nedelja više ne znam ni šta ni kako,sizifov posao se ne završava...