p*o*m*o*c

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Jelena88
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 2:51 pm

Post od Jelena88 »

Cat napisao:Jelena88: ljubav bi trebalo da bude jača od povređenog ega, kod tvog dečka je očigledno obrnuto, nije to neuobičajeno, mladi ste...generalno, u vezi niko nikog ne poseduje i niko nema prava da ti određuje sa kim ćeš se viđati...
E, upravo sam i ja njemu to rekla. Da je bila obrnuta situacija, ja bih presla preko toga, na raskid ne bih ni pomisljala, ali ocigledno njegova ljubav nije jaka kao sto je govorio da jeste. Mozda se sve sto se desilo desilo sa razlogom i mozda mi je i bolje bez njega...

Hvala svima na recima podrske, malo sam prisvojila temu... Izvinjavam se autorki.
plima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 17, 2008 1:47 pm

Post od plima »

Hvala svima koji ste odgovorili :),impresionirana sam brojem postova. Moj smešak Vam sigurno govori da sam bolje. Jesam,ali konstantno nerapoloženje je prisutno,vaši saveti su pomogli,treba skrenuti misli i biti non stop u nekom događaju. Svoj problem sam napisla što je moguće sažetije,neke detalje sam izostavila i ne bih ih ni ovom prilikom pisala njih bih ispričala stručnijem licu,reći ću samo da sam dobila u životu neke teške udarce i to u periodu adolescencije,svaki put sam se držala hrabro,bodrila sam sebe i "preživela" te trenutke,izgleda da pre 3 nedelje još jedan negativan treneutak nisam mogla da preživim,najviše me je zabrinulo moje zdravlje,probadanje u grudima,nesanica,razdražljivost...zanimalo me je da li sam to pala u neku vrstu depresije?

Jelena88 ,drago mi je da si i ti ispričala svoj problem,pošto ima dosta sličnosti sa mojim. Jedno je jasno...mi ne znamo šta se zbiva u muškoj glavi!
Ne znam zašto za njih važi izraz jači pol,kad su u stavri mnogo slabiji nego mi žene.Konstantno mi se dešava,da mi muškarci dele komplimente,"zgodna si""sviđaš mi se","nisam video finiju i nežniju devojku",i posle od jednom zaćute ! Why?? Ne pušim cigarete,ne pijem kafu,ne drogiram se,ne psujem,nisam napadna,ali koliko vidim za njih su to ipak prave vredonsti koje cene,ili se varam,pak su samo slabija bića.
Pitam se u kakvom svetu mi to živimo,ima li svrhe biti iskren i verovati više svakome.
Po prirodi sam optimista,ali od pre par nedelja više ne znam ni šta ni kako,sizifov posao se ne završava...
jedan_sasha
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jedan_sasha »

heh zivot je pun neuspjeha, jedan za drugim ... ali neko rece pametan, upravo je uspjeh kada ne izgubis entuzijazam nakon visestrukih neuspjeha.

Licni primjer ...
imao sam bend u koji sam ulozio sve, i onda sam poceo da shvatam da kolege iz benda ne daju niti 50ti dio snage koju ja ulazem. Tako sam vukao 5 godina ne zeleci priznati da je sva prica totalni promasaj i na kraju sam se poceo osjecati lose od stvari koje su me do jucer cinile srecnim. 2 godine mi je trebalo da shvatim da treba da okrenem list i napustim pricu (emocije cesto pomute razum) i kada sam to napokon uradio i nasao novu ekipu, ponovo sam se rodio i ponovo sam osjetio leptirice srece kada idem da sviram.

Znaci, malo budi tuzna i neka prodje. Tuga je prolazna i normalan je to osjecaj nakon stvari koje nas potresu.

Nedji nekoga na svojoj "frekvenciji" i fino uzivo sa njim/njom se ispricaj oko svega sto te muci i sta te dovelo do tog stanja.
Glorijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 04, 2008 11:39 pm

Post od Glorijan »

plima napisao:Konstantno mi se dešava,da mi muškarci dele komplimente,"zgodna si""sviđaš mi se","nisam video finiju i nežniju devojku",i posle od jednom zaćute ! Why??
Pa ne uzimaju oni u obzir samo spoljni izgled neke osobe. Ima tu i nesto vise sto krasi nekoga.
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

plima napisao:Konstantno mi se dešava,da mi muškarci dele komplimente,"zgodna si""sviđaš mi se","nisam video finiju i nežniju devojku",i posle od jednom zaćute ! Why??
Jer radiš nešto čega nisi svesna, a što njih odbija. Mislim da ne bi trebalo da puštaš da odlazi vreme, razgovor sa stručnim licem bi ti pomogao da shvatiš šta je to što ponavljaš i što te uvek dovodi do neuspeha. A onda ćeš moći i da utičeš na to.

Puno pozdrava!
Odgovori