TONZILEKTOMIJA I PUSENJE???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Shone 987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2005 3:30 pm

TONZILEKTOMIJA I PUSENJE???

Post od Shone 987 »

pozdrav svima!!!
imam 17 god i pusac sam nazalost, operisao sam krajnike pre 16 dana i od tada nisam zapalio ni jednu cigaretu. Ovih dana me stvarno hvata kriza i zanima me da li cu imati bilo kakvih posledica ako nastavim da pusim sada. Da li je to jos uvek sveze sve i kad cu moci da nastavim normalnim zivotom(fizicke aktivnosti, devojke...)?
Molim vas odgovorite mi...
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od abmarija »

Pobogu ako si izdrzao 16 dana bez cigarete, sto bi je opet zapalio?! Ovo ti je idealna prilika da ih bacis. Kao pusac, znam o cemu govorim.
Osim toga, moj cale je posle operacije krajnika natego rasol od tursije. Umalo nije umro. Pa ti vidi.
Shone 987
Novi član
Novi član

Post od Shone 987 »

Pa zar mu nisu rekli da ne sme kiselo??? meni su strogo zabranili kiselo ljuto i slano. ali sad vec pocinjem polako sa zacinima. pa ja bi stvarno zeleo da ostavim prokletinje, ali mi i ne uspeva, kao sto sam vec rekao, ovih dana bi stvarno zapalio ali mi je prioritet da se pridrzavam terapije i da mi to na najbolji moguci nacin zaraste bez komplikacija. i zato me interesuje da li ce duvanski dim stetno uticati na to ili nece???
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od abmarija »

Pa rekli su da ne sme kiselo. Ali je bio mali i ustao je u pola noci kad ga niko nije video.
Za cigarete ne znam, ali kako nekad grlo ume da "grebe" kad prepusis, mozes da zamislis kako bi uticalo da bacis nikotin na svezu ranu.
Shone 987
Novi član
Novi član

Post od Shone 987 »

ok, to je sto se tice pusenje...
a kad cu moci da nastavim normalno sa fizickim aktivnostima(teretana, trcanje...), gaziranim picima i dr.?
Odgovori