Tko bi.h bio da nisam ja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Tko bi.h bio da nisam ja

Post od hunter »

Mozda je pitanje za psihologiju...
Danas na ovaj Sveti Pravovjerni Dan raznjezen, cuvsi se sa voljenima, procitavsi postove vise ili manje dragih, razmatram moj zivot. Umnogome nezadovoljan, presrecan obitelji koju sam stvorio i imam je... razmisljam o devojcici od 15 godina (ako nema koju vise) i postavim si pitanje iz naslova.
Tko bih bio da nisam ja? Tko bih bio da nemam penis? To mi i nije tesko zamisliti, jer ga vazda gledam uvaliti nekom tko ga nema. Testise nastojim zadrzati po svaku cijenu :D Da nisam alfa muzijak, bio bih alfa zenka!
Bio bih vjerovatno qrva, ne zbog novca (hvala bogu imam mozak za stvaranje novca) koliko zbog ljubavi ka polnom odnosu!
Ovaj post je najmanje upucen osobi od 15, upucen je onim laznim moralistima, laznim farisejima! Pogledajte se u ogledalo, zapitajte se, gde su Vam testisi!
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

"Znam, matematika nikada ne laze - bolje da ne proveravam da li sam tamo".

Imati testise moze znaciti i da ti je neprijatelj zasao duboko u pozadinu. Ja bih se na tvom mestu prilicno zabrinuo :(
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Imati testise moze znaciti i da ti je neprijatelj zasao duboko u pozadinu. Ja bih se na tvom mestu prilicno zabrinuo
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Zao mi je sto cu te razocarati ali uvek ucim iz tudjih iskustava i na tudjima greskama. Nikada ne pravim svoje...ne mogu reci da sam poucen tvojim primerom, vise zbunjen...
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Mladicu, mislim da gresis! Ovu temu sam otvorio upravo da ljudi nauce pre nego li pocnu oblajavati! Mislim da si prvi izletio pred rudu i da moras jos dosta uciti! Ova tema je posvecena tebi i slicnima!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

MACHINE napisao:Zao mi je sto cu te razocarati ali uvek ucim iz tudjih iskustava i na tudjima greskama. Nikada ne pravim svoje...ne mogu reci da sam poucen tvojim primerom, vise zbunjen...

Samo jedno pitanje:koliko ste iskreni kad kazete da nikada niste napravili gresku u zivotu?Bas nikada?Ne pravite greske? :roll:
Ako je tako onda moram da vam kazem da sam prvi put u zivotu cula tako nesto!Neko ko nikada ne gresi? :o HHHMMMMMM
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Re: Tko bi.h bio da nisam ja

Post od sludjena mama »

hunter napisao:Mozda je pitanje za psihologiju...
Danas na ovaj Sveti Pravovjerni Dan raznjezen, cuvsi se sa voljenima, procitavsi postove vise ili manje dragih, razmatram moj zivot. Umnogome nezadovoljan, presrecan obitelji koju sam stvorio i imam je... razmisljam o devojcici od 15 godina (ako nema koju vise) i postavim si pitanje iz naslova.
Tko bih bio da nisam ja? Tko bih bio da nemam penis? To mi i nije tesko zamisliti, jer ga vazda gledam uvaliti nekom tko ga nema. Testise nastojim zadrzati po svaku cijenu :D Da nisam alfa muzijak, bio bih alfa zenka!
Bio bih vjerovatno qrva, ne zbog novca (hvala bogu imam mozak za stvaranje novca) koliko zbog ljubavi ka polnom odnosu!
Ovaj post je najmanje upucen osobi od 15, upucen je onim laznim moralistima, laznim farisejima! Pogledajte se u ogledalo, zapitajte se, gde su Vam testisi!

Jos ce i ispasti da se od osamdesetog godista pa navise ('81,'82.....) razvio nemoral i blud a da smo svi mi ranije rodjeni bili cedni i visoko moralni! :lol:
Hunter,bravo za gore napisano!Laznih moralista svuda,nazalost!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Lazni moralisti su uglavnom najveci perverznjaci - neko je to vec lepo primetio, ali nije lose da ponovimo.
Odgovori