Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Help999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 28, 2010 6:23 pm

Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!

Post od Help999 »

Pozdrav svima! Evo, vec dugo sakupljam informacije sa neta. U sedmom razredu primetio sam nesto belo na sredini tela penisa. Bila je kao neka bela bubuljica koja moze da se iscedi i dan danas stoji na istom mestu. Kasnije sam primetio da kad povucem kozicu na dole imam red naslaganih tackica ispod koze. To sam slucajno primetio i uspanicio se i otisao kod lekara. Naravno da nisam imao nikakav svrab, bolove, peckanje i slicno. Otisao sam kod lekara i lekar je to rekao da je to normalno. Moze da se dobije od hlora, bazena ili cak i gaca. Isao sam na bris i rekla je da nije nista opasno. dala mi je nustatin mast, pa posle hloranfenikol. I rekla da perem kamilicom.. Bez ikakvog delovanja odustao sam od toga. I to se naravno prosirilo i na glavic na obli deo. Ne svrbi ni danas, niti pece, boli... danas eto imam 21 i jednu godinu, i taj problem 7 godina. Uzeo sam canesten mast da mazem u slucaju da su gljivice ali sam malo lenj pa nekad ne stignem dva puta da namazem, jer pre toga moram i da ga operem. Nemaran sam sta da kazem. Ne primecujem poboljsanje sa canestenom. Gledao sam slike na netu i sve mi deluje ko tisonove zlezde. Naravno da nisam imao nikakve odnose kad mi se to pocelo pojavljivati. Zahvaljujem na najbrzim odgovorima.. Unapred hvala!!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!

Post od tamaraft »

S obzirom da nemate nikakve simptome gljivichne infekcije shto je i brisom potvrdjeno, nema potrebe da koristite bilo kakve lekove ili kreme protiv gljivica.

Redovno sprovodite higijenu, neutralnim sapunima, nosite pamuchni ves, i shvatite da jednostavno neki mushkaci imaju izrazenije tisonove zlezde a neki nemaju, kao shto neko ima kovrdzavu kosu a neo mena i nemojte se opterecivati ovako nebitnim stvarima i sebi uskracivati bilo shta zbog toga. Shvaticete kasnije da ste se bez potrebe brinuli i skrivali i uskracivali sebi neke stvari koje ne treba da uskracujete sebi zbog takve sitnice :)

Valjda ste vi sebi najbitniji, pa se tako i ponashajte i nema potrebe da se krijete od bilo koga, trgnite se ih takvih tumornih misli i uzivajte u zivotu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Help999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 28, 2010 6:23 pm

Re: Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!

Post od Help999 »

Hvala! Imam jos jedno pitanje. U slucaju da su gljivice kad bi otisao ponovo na bris, da li bi imao nekih velikih ostecenja? Tipa da dobijem tumor, ili da ne mogu da imam decu?
Odgovori