Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!
Pozdrav svima! Evo, vec dugo sakupljam informacije sa neta. U sedmom razredu primetio sam nesto belo na sredini tela penisa. Bila je kao neka bela bubuljica koja moze da se iscedi i dan danas stoji na istom mestu. Kasnije sam primetio da kad povucem kozicu na dole imam red naslaganih tackica ispod koze. To sam slucajno primetio i uspanicio se i otisao kod lekara. Naravno da nisam imao nikakav svrab, bolove, peckanje i slicno. Otisao sam kod lekara i lekar je to rekao da je to normalno. Moze da se dobije od hlora, bazena ili cak i gaca. Isao sam na bris i rekla je da nije nista opasno. dala mi je nustatin mast, pa posle hloranfenikol. I rekla da perem kamilicom.. Bez ikakvog delovanja odustao sam od toga. I to se naravno prosirilo i na glavic na obli deo. Ne svrbi ni danas, niti pece, boli... danas eto imam 21 i jednu godinu, i taj problem 7 godina. Uzeo sam canesten mast da mazem u slucaju da su gljivice ali sam malo lenj pa nekad ne stignem dva puta da namazem, jer pre toga moram i da ga operem. Nemaran sam sta da kazem. Ne primecujem poboljsanje sa canestenom. Gledao sam slike na netu i sve mi deluje ko tisonove zlezde. Naravno da nisam imao nikakve odnose kad mi se to pocelo pojavljivati. Zahvaljujem na najbrzim odgovorima.. Unapred hvala!!!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!
S obzirom da nemate nikakve simptome gljivichne infekcije shto je i brisom potvrdjeno, nema potrebe da koristite bilo kakve lekove ili kreme protiv gljivica.
Redovno sprovodite higijenu, neutralnim sapunima, nosite pamuchni ves, i shvatite da jednostavno neki mushkaci imaju izrazenije tisonove zlezde a neki nemaju, kao shto neko ima kovrdzavu kosu a neo mena i nemojte se opterecivati ovako nebitnim stvarima i sebi uskracivati bilo shta zbog toga. Shvaticete kasnije da ste se bez potrebe brinuli i skrivali i uskracivali sebi neke stvari koje ne treba da uskracujete sebi zbog takve sitnice
Valjda ste vi sebi najbitniji, pa se tako i ponashajte i nema potrebe da se krijete od bilo koga, trgnite se ih takvih tumornih misli i uzivajte u zivotu!
Redovno sprovodite higijenu, neutralnim sapunima, nosite pamuchni ves, i shvatite da jednostavno neki mushkaci imaju izrazenije tisonove zlezde a neki nemaju, kao shto neko ima kovrdzavu kosu a neo mena i nemojte se opterecivati ovako nebitnim stvarima i sebi uskracivati bilo shta zbog toga. Shvaticete kasnije da ste se bez potrebe brinuli i skrivali i uskracivali sebi neke stvari koje ne treba da uskracujete sebi zbog takve sitnice

Valjda ste vi sebi najbitniji, pa se tako i ponashajte i nema potrebe da se krijete od bilo koga, trgnite se ih takvih tumornih misli i uzivajte u zivotu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Tisonove zlezde ili gljivice na penisu? POMOC !!!
Hvala! Imam jos jedno pitanje. U slucaju da su gljivice kad bi otisao ponovo na bris, da li bi imao nekih velikih ostecenja? Tipa da dobijem tumor, ili da ne mogu da imam decu?