tinitus
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
tinitus
Kratko pitanje , od nedavno mi se pojavilo zujanje u uhu , vjerujem da je tinitus. Pitanje je da li je moguće da sam štapićem za uši zapravo nagurao vosak dublje u uho , odnosno da li mi je vosak začepio uši pa se čuje to zujanje ?
Hvala unaprijed

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: tinitus
Не.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 14, 2016 8:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: tinitus
Za sve zainteresovane koji osećaju simptome zujanja ili šuštanja u ušima Audiovox organizuje informativno predavanje o dijagnostici i savremenom rešavanju ovog problema.
TRIBINA JE BESPLATNA
Ispod su teme koje će biti obrađene od strane stučnjaka iz ove oblasti:
I tema - OŠTEĆENJE SLUHA - Jelena Trnavac, diplomirani defektolog surdoaudiolog
II tema - ZUJANJE U UŠIMA: UZROCI , DIJAGNOSTIKA I TRETMAN - Dr Galina Joković, specijalista ORL i subspecijalista audiologije
III tema - STIGLA JE POMOĆ ZA TINITUS - Gorica Mladenović, diplomirani defektolog surdoaudiolog
Dođite da razmenimo iskustva i odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi tinitusa.
MESTO ODRŽAVANJA: Audiovox, Bulevar Zorana Đinđića 96, lokal 5, Novi Beograd
DATUM I VREME : Subota 21.05.2016 u 10h[/size]
PRIJAVITE SE ODMAH jer je broj mesta ograničen, prijave možete izvršiti na telefon
011/26-21-071 svakim radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 9 do 13 časova.
Očekujemo vas.
TRIBINA JE BESPLATNA
Ispod su teme koje će biti obrađene od strane stučnjaka iz ove oblasti:
I tema - OŠTEĆENJE SLUHA - Jelena Trnavac, diplomirani defektolog surdoaudiolog
II tema - ZUJANJE U UŠIMA: UZROCI , DIJAGNOSTIKA I TRETMAN - Dr Galina Joković, specijalista ORL i subspecijalista audiologije
III tema - STIGLA JE POMOĆ ZA TINITUS - Gorica Mladenović, diplomirani defektolog surdoaudiolog
Dođite da razmenimo iskustva i odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi tinitusa.
MESTO ODRŽAVANJA: Audiovox, Bulevar Zorana Đinđića 96, lokal 5, Novi Beograd
DATUM I VREME : Subota 21.05.2016 u 10h[/size]
PRIJAVITE SE ODMAH jer je broj mesta ograničen, prijave možete izvršiti na telefon
011/26-21-071 svakim radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 9 do 13 časova.
Očekujemo vas.