Tinejdzerski problem...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mateja313
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2016 10:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Tinejdzerski problem...

Post od Mateja313 »

Pozdrav, moje ime je Mateja. Moj problem je sto posle jela ja se osecam lose, boli me glava i stomak i nije to neki jaci bol samo osecaj muke i sve u svemu los osecaj. Takodje nemam osecaj gladi i mogu vodu da ne pijem po vise od 12 sati. Cesto se desava da ne idem u wc tj zatvor. Imam 16 godina da li je ovo normalno?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Tinejdzerski problem...

Post od aaaca »

Није нормално.
Korisnikov avatar
dr.Ubiparip
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 09, 2015 10:06 am

Post od dr.Ubiparip »

Obavezno na pregled, nije se za igrat sa želucom i takvim tegobama. Kada ne možeš jest to nikako nije dobro!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Mateja, koliko si visok i težak, treniraš li neki sport, jedeš li kuvanu domaću hranu ili nešto od brze hrane, pice hamburgere, provodiš li puno vremena za kompjuterom?
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Studenica »

Mateja313 napisao:Pozdrav, moje ime je Mateja. Moj problem je sto posle jela ja se osecam lose, boli me glava i stomak i nije to neki jaci bol samo osecaj muke i sve u svemu los osecaj. Takodje nemam osecaj gladi i mogu vodu da ne pijem po vise od 12 sati. Cesto se desava da ne idem u wc tj zatvor. Imam 16 godina da li je ovo normalno?
Koliko dugo to traje?
Ovo ne uzimanje vode u ovako dugom periodu nije dobro nikako...
Mozda imate poremecenu crevnu floru,lenja creva... a naravno sve ovo moze biti i posledica mnogo tezih digestivnih oboljenja,a to se svakako ne leci preko interneta.
Najbolje bi bilo da odete kod gastroenterologa,i ako je sve u redu onda kod nutricioniste i po potrebi kod psihologa ( uzimam da je ovo sve mozda poteklo od lose ishrane tj. ne zdrave hrane usled neke depresije ili nezadovoljstva)
Znam da se danas brzo zivi,brza hrana,brzo sve... ali osoba u tim godinama nebi trebala da ima takve probleme.
Pozdrav
Odgovori