teze disanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
samir97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2019 9:06 pm

teze disanje

Post od samir97 »

poštovanje prije svega, imam problem sa disanjem u odredjenim pozama naime kada sjedim normalno koliko toliko je i okej, kada se nagnem nazad malo teze dizem i naprezem dosta i nos i vrat i ledja, kada se nagnem naprijed osjetim bol u celu i oko nosa, isto tako i kad lezim dosta mi je lakše disati kada sam na boku nego na ledjima i inače spavam otvorenih usta cijeli zivot, interesuje me da li je to toliko opasno tj neki veci problem sa plucima ili su samo sinusi, jer mi se u zadnje vrijeme zna desit da mi u tim polozajima npr kada sam naslonjen na stolicu ili kada vozim pa se zavalim u sjediste malo kao zamanta tj udari na oci pa je osjecaj dosta neugodan kao mini mantanje iako nisam pao u nesvjest nikada ili nesto slicno hvala Bogu, tekst jest malo širi ali eto, hvala unaprijed:D :evil: :evil:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: teze disanje

Post od aaaca »

Проблем са мантањем и дисањем у случају када се нагнеш у назад, говори у прилог проблему са кичмом.

Бол око носа и на челу у случају када се нагнеш у напред, говори да имаш озбиљну упалу синуса и да си само један корак до непрестане главобоље.
samir97
Novi član
Novi član

Post od samir97 »

znači nije dobro nikako, mora se detaljno doktoru haha
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

За кичму можеш да радиш гимнастику, а синусе можеш да излечиш разним апотекарским или домаћим варијантама. На мом сајту имаш неке савете који су мени помагали.
samir97
Novi član
Novi član

Post od samir97 »

a sumnjam da je problem baš tako veliki, naime nisam imao takvih problema do prosle godine tj dok nisam imao taj neki depresivni period pa sam dosta plakao i sve to, kako izlazim iz tog nekog stanja osjecam se sve bolje i bolje, inace imam i problema sa gerbom tako da mislim da su to ta dva uzroka gerb+depresija, jer to nije mantanje kao mantanje vec eto kao..više kao nizak pritisak, spavanje, zjevanje itd...i inače mi je nizak tlak tako da haha ali opet valja provjerit :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

То је онда одлично - најбоље је кад ти није ништа.
samir97
Novi član
Novi član

Post od samir97 »

a gle...bolesti 21.vijeka...moze biti nista a moze biti sve ali eto...treba se koliko toliko posvetit sebi i pomagat, ipak je zdravlje najprece:D valjda ce dosta tecnosti i povratak kila izlazak iz te depresije pomoci:D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Неће.
Odgovori