Tezak problem sa ljuspanjem "perutanjem" lica
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Tezak problem sa ljuspanjem "perutanjem" lica
Imam veliki problem sa perutanjem LICA svaki drugi dan mi se pojavljuje na levoj i desnoj strani oko nosa neke bele suve kozice koje ako ne izvadim odma onda se pocrvene pa me svrbu ubijaju mee od svraba sta da radim kako da se nosim sa ovim problemom ocajan sam dali pomade poput nivea <-- pomade moze da mi pomogne inace svaki put kad imam te kozice ja prvo namazem niveu na Lévu pa desnu stranu lica pa iscupam to e onda ponovo namazem inace na desnoj strani imam dosta vise tih kozica itd znaci neznam sta da radim a ako cekam predugo vremena dane izvadim onda se zagnoji pa se zacrveni posttaje crveno kao krv a ponekad i izadje krv kad puno pritiskam kakva je ova bol est molim vas i kako da se izlecim od odvoga pa da vodim normal an zivot a ne ovako svii me pitaju zasto ti je tako lice zasto je crveno itd nazalost tu se problem ne zavrsava imam slicne kozice to suvu kozu i iza usiju a i unutar usiju takodje kad izvadim to se zacrveni i zagnoji a imam i na obrvama dosta isto malih suvih kozica t su samo suve i nista vise ali mnogo svrbe jbg Stvarno vise neznam sta da radio ja samo mazem ovu niveu na obe strane lica de sam naveo i na obrve molim vas posavetujte me dali mogu nekako dase izlecim od ovoga ovaj problèmes imam jos od 2013 ste godine
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Tezak problem sa ljuspanjem "perutanjem" lica
Немој да једеш смеће од хране и пиј више чисте воде.