Zdravo svima, zanima me koji se testovi urina mogu uraditi da bi se ustanovilo prisustvo droge u organizmu.
Isto tako, koliko vremena nakon uzimanja znaci droge ostaju u organizmu!?
Da li se to moze uraditi u obicnim labaratorijumima?
Sumnjam da ta osoba konzumira kokain, ali i sve ostale droge dolaze u obzir.
Moram da znam sta se desava!
Testovi urina na droge
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 19, 2009 2:29 pm
Re: Testovi urina na droge
imas da kupis test u apoteci na sve droge,ukljucujuci i kokain,lexaurine i td..taj test kosta 10tak €...naravno,mozes odnjeti urin i lijecniku ,te ce ga on poslati u laboratoriju,..mislim da to kosta nekih 20€..barem ovdje! kokain ako se svakodnevno uzima ostaje u urinu do 7 dana,a ako se uzima povremeno manje..tako je i sa heroinom..medjutim taj test na urin je lako prevariti,pocevsi od toga sto ovisnici kupuju "cist" urin,razblazavaju ga i td..marihuana najduze ostaje u urinu. po meni,najbolje bi bilo uraditi test na krv,ako zelis biti 100% siguran/na..tu nema greske i prevare te se zadrzava i po par mj svaka droga..nadam se da sam bar malo pomogla..

Re: Testovi urina na droge
I it testovi mogu da pogrese, iako su faraceuti u apoteci rekli da je 99% tacan. Moj drug koji je jedno vreme krenuo da konzumira kokain, 2-3 puta ga je uzeo u roku od tako negde 3 nedelje i radio je test, sa njegovom mokracom i ispalo je da je bio pozitivan na marihuanu i jos neke 2 ili jednu "laksu" drogu, a meni je kasnije rekao da u zivotu nije uzeo te droge, vec kokain....