Verovatno nemam osnova da umisljam to sto umisljam, ali bi voleo da idem negde da uradim SVE testove na polno prenosive bolesti.
Da li znate gde bi mogao da uradim sve te testove na jednom mestu i koliko bi to kostalo.
Hvala unapred
Test na polne bolesti
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako ste iz Beograda, najreferentnija je laboratorija Instituita za mikrobiologiju na Medicinskom fakultetu u ulici Dr Subotica. Tamo mozete uraditi vse testove na polno prenosive bolesti (hlamidije, ureaplazmu, mikoplazmu, gonoreu, sifilis, kandidu - koja nije polno prenosiva ali se moze uraditi, nisam sigurna da li rade testiranje na HIV i HVC ili se taj deo mora odraditi na Infektivnoj klinici koja je tik ispod zgrade pomenutog Instituta.). Za cene stvarno ne znam, ali mozete zvati Institut telefonom (988 pa pitajte) i oni ce Vam dati cenovnik POzdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 28, 2010 3:36 am
Re: Test na polne bolesti
i koliko kostaju ti testovi?
inace znam da su testovi na viruse malo skuplji ako se ne varam, jos ako testirate vise virusa, i da li ste ranije bili zarazeni to onda kosta duplo... eto mislim da je i meni dosao cas da se testiram pa se raspitujem 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Test na polne bolesti
Za ostale testove ne znam, ali test na HIV i Hepatitis B su u Gradskom Zavodu besplatni, Hepatitis C se placa.