Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Sumnjam da su mi podmetnuli nesto na zurci prosli petak...pio sam alkohol u normalnim kolicinama, tacnije pivo...bilo je sve super, i odjednom presek u secanju, ujutru se samo budim, niceg se ne secam od tog trenutka (to jutro sam imao vrlo mali mamurluk)...nikad nisam bio u takvoj situaciji, a imam iskustva sa alkoholom, ne secam se cak ni nikakvih detalja od tog trenutka...pricali su mi cak i da sam krv povracao, i da sam lelujao, nisam mogao da hodam uopste...da li to moze biti povezano sa nekim narkotikom? Ili mi je organizam samo cudno reagovao na alkohol jer sam slabo jeo...? Sustinsko pitanje je ...POSLE KOLIKO DANA MOZE DA SE URADI TEST NA NARKOTIKE? I GDE BI TREBAO DA SE RADI? od zurke je proslo 5 dana...
Zaboravio sam da napomenem da nisu oni bas pouzdani(iz iskustva, naravno nisam jaimao problema sa tim, nego meni bliska osoba, toj osobi je pokazalo na neku laksu drogu, a on je uzimao nesto mnogo jace), ali u svakom slucaju bi video da li imas zasta da brines. Pa ako ti pokaze na neki narkotik, odes pa proveris kod lekara sta je tacno, e sada gde se to radi, ja stvarno ne znam. Nazovi neki dom zdravlja pa pitaj.
Standardnio DOA test na psihoaktivne susptance (PAS) nema vrednost posle toliko vremena. Sad je kasno... Ako ste nesto i popili, metabolisano je i ne moze se pronaci pregledom urina.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.