test na drogu.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Nikola357
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 13, 2014 1:31 am

test na drogu.

Post od Nikola357 »

da li je dozvoljeno konzumiranje suplemenata poput whey proteina i kreatina monohidrata?
Ako neke od tih supstanci utiču na laboratorijski nalaz krvne slike, prekinite da ih uzimate.
Konkurisem za policijski kurs medjutim trebalo bih da u kratkom roku nabacim 5-6kg pa sam plairao da to uradim uz pomoc proteina ... Zapravo mene zanima tacnije da li se konzumiranje proteina ili kreatina moze biti svrstano u ''droge''
Koliko sam ja cuo to je dodatak ishrane koji ne sadrzi nikakve sastojke koje se mogu okarakterisati kao droga ...

Voleo bih da cujem neko strucno misljenje ili iskustvo nekog ko je vec konkurisao za kurs u predhodnim godinama ... bez spama, predpostavki i primitivizma , unapred hvala!
AristotelSRB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2014 9:47 am

Re: test na drogu.

Post od AristotelSRB »

Al' si smešan momčino.

Kreatina ima u tvom telu, on se unosi putem crvenog mesa, ako svaki dan jedeš crveno meso, kreatin taj monohidroksid sto hoces da koristis nece imati nikakvu svrhu, i obrnuto Znači slobodno uzimaj.

a ZA whey si lupio na kvadrat, pa to su ti proteini nisu ti to nikakve droge, a najposle droga je heroin,kokain itd... ovo što ti misliš su steroidi, ali nije, to ti je protein, dal' jeo 5 jaja ili 2 merice wheya isto ti je...
Tako da guglaj malo i nemoj toliko da lupetaš...

A samo da znaš za tih 5-6 kg mišića ti treba pola godine treniranja, s tim da ti trening i ishrana budu na vrhunskom nivou.
Odgovori