Teska nesanica
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Teska nesanica
Pre 2 meseca,povratio me se gastritis od koga sam se lecio pre nekoliko godina.Kako me je nocu mucila povisena kiselina,cesto me je budila i prekidala san.Posle 2,3 noci tako isprekidanog sna,potpuno sam izgubio san.Satima sam se vrteo u krevetu bez usnivanja.Dosao sam u situaciju da 4 noci nisam uopste spavao.Otisao sam kod lekara.Prepisan mi je sanval i bensedin,koji mi je davao 5-6 sati plitkog spavanja,uz napomenu da sanval treba izbaciti posle 10.ak dana jer izaziva zavisnot.Nakon toga otisao sao kod NPS,gde sam dobio lek remeron i rivotril od 0.5 mg.Tu terapiju uzimam 2 meseca.Omugacava mi da spavam toliko da normalno funkcionisem.Medjutim,cini mi se da se postepeno smanjuje efekat tih lekova.Uplasen sam da ponovo ostanem bez sna a neznam koliko je pametno dugorocno koristim te lekove.Molim nekoga sa foruma sa slicnim iskustvom ili se smatra strucnim da mi odgovori,da li je teska nesanica prvremena ili trajna i koliko je opasna po zdravlje.Unapred hvala.
Re: Teska nesanica
Тим лековима ћеш додатно да погоршаш стање желуца. Да ли ти желудац прави проблеме везане за вечеру?
Погледај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао о несаници у теми Спавање и Спавње-2.
Погледај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао о несаници у теми Спавање и Спавње-2.
Aco ne sumnjam u tvoju najbolju nameru oko savetovanja.Ali bih vise voleo misljenje lekara,kojima ocigledno ovaj forum nije zanimljiv.
Јел' мислиш да они имају времена од 50 пацијената дневно нешто да погледају? Или мислиш да ће после подне да траже још пацијената? Остају ти само форумаши.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Nadji ljubavnicu
1:1
1:1

Mozda i poslusam tvoj savet.
Ето видиш. 

Svestan sam ja da sam dosao na forum,a ne na sastanak Srpskog lekarskog drustva,ali koji k**** se onda zove doktor forum kada na njega ne moze bar da zaluta neki strucnjak.Aco ti si neki samouki lekar,vidim da si ekspert za sve bolesti i stanja.
Можда су га оформили лекари који су временом изгубили време за форум.
Хе, хе, вараш се, нисам експерт за све области и стања.
Не мораш да будеш експерт да би помогао људима. Ако гледаш у себе и око себе, много тога може да се научи. А још ако узмеш неку књигу у руке...

Хе, хе, вараш се, нисам експерт за све области и стања.

Hajde onda,resi mi nesanicu i stize ti od mene flasa najboljeg viskija na svetu.
ee nele nele,
Moras uloziti mnogo truda sam pa uz pomoc svakog-bez obzira na obrazovanje pokusati da resis ili pak da makar ublazis problem.
Kod tebe kao kod svakog najbitnije je otkloniti uzrok..pa postavi sam sebi pitanje-sta te zapravo mucilo i pre nesanice.
SRECNO--i ne brini..nije to nista tako strasno-ima ljudi koji spavaju par sati i nikad ne uzimaju lekove ako nemaju jos kakav problem--imas li ga ti?
Moras uloziti mnogo truda sam pa uz pomoc svakog-bez obzira na obrazovanje pokusati da resis ili pak da makar ublazis problem.
Kod tebe kao kod svakog najbitnije je otkloniti uzrok..pa postavi sam sebi pitanje-sta te zapravo mucilo i pre nesanice.
SRECNO--i ne brini..nije to nista tako strasno-ima ljudi koji spavaju par sati i nikad ne uzimaju lekove ako nemaju jos kakav problem--imas li ga ti?
Не пијем виски.
Мораш нешто друго да понудиш.
У међувремену одговори ми на горе постављена питања и прочитај оно што сам ти рекао, па онда кажи да ли имаш неки закључак.

У међувремену одговори ми на горе постављена питања и прочитај оно што сам ти рекао, па онда кажи да ли имаш неки закључак.
Nabijem te na k**** nadrilekarski 

Трудим се да ти помогнем, а ти се тако понашаш. Стварно није коректно.nele801 napisao:Nabijem te na k**** nadrilekarski
Зашто мислиш да треба да трошим време на тебе уз твоје такво понашање?
Druze,ljuti se ti koliko hoces ali tvoja aktivnost ovde se naziva nadrilekarstvo.A najgore u svemu je to sto su ljudi u ovoj nesretnoj drzavi upuceni na takve, jer su liste cekanja u zdravstvu preduge.Upravo sam saznao da se u Srbiji,samo jedan covek ozbiljno bavi problemom nesanice.Kada sam pokusao da zakazem kod njega,rekli su mi da je prvi slobodan termin kraj decembra.Za 7 meseci,ko ziv..ko mrtav