Teska nesanica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

nele801
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 12:33 pm

Teska nesanica

Post od nele801 »

Pre 2 meseca,povratio me se gastritis od koga sam se lecio pre nekoliko godina.Kako me je nocu mucila povisena kiselina,cesto me je budila i prekidala san.Posle 2,3 noci tako isprekidanog sna,potpuno sam izgubio san.Satima sam se vrteo u krevetu bez usnivanja.Dosao sam u situaciju da 4 noci nisam uopste spavao.Otisao sam kod lekara.Prepisan mi je sanval i bensedin,koji mi je davao 5-6 sati plitkog spavanja,uz napomenu da sanval treba izbaciti posle 10.ak dana jer izaziva zavisnot.Nakon toga otisao sao kod NPS,gde sam dobio lek remeron i rivotril od 0.5 mg.Tu terapiju uzimam 2 meseca.Omugacava mi da spavam toliko da normalno funkcionisem.Medjutim,cini mi se da se postepeno smanjuje efekat tih lekova.Uplasen sam da ponovo ostanem bez sna a neznam koliko je pametno dugorocno koristim te lekove.Molim nekoga sa foruma sa slicnim iskustvom ili se smatra strucnim da mi odgovori,da li je teska nesanica prvremena ili trajna i koliko je opasna po zdravlje.Unapred hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Teska nesanica

Post od aa_aca »

Тим лековима ћеш додатно да погоршаш стање желуца. Да ли ти желудац прави проблеме везане за вечеру?

Погледај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао о несаници у теми Спавање и Спавње-2.
nele801
Stalni član
Stalni  član

Post od nele801 »

Aco ne sumnjam u tvoju najbolju nameru oko savetovanja.Ali bih vise voleo misljenje lekara,kojima ocigledno ovaj forum nije zanimljiv.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Јел' мислиш да они имају времена од 50 пацијената дневно нешто да погледају? Или мислиш да ће после подне да траже још пацијената? Остају ти само форумаши.
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am

Post od Princess Krofna »

Nadji ljubavnicu
1:1 :P
nele801
Stalni član
Stalni  član

Post od nele801 »

Mozda i poslusam tvoj savet.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ето видиш. :D
nele801
Stalni član
Stalni  član

Post od nele801 »

Svestan sam ja da sam dosao na forum,a ne na sastanak Srpskog lekarskog drustva,ali koji k**** se onda zove doktor forum kada na njega ne moze bar da zaluta neki strucnjak.Aco ti si neki samouki lekar,vidim da si ekspert za sve bolesti i stanja.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Можда су га оформили лекари који су временом изгубили време за форум. :D

Хе, хе, вараш се, нисам експерт за све области и стања. :lol: Не мораш да будеш експерт да би помогао људима. Ако гледаш у себе и око себе, много тога може да се научи. А још ако узмеш неку књигу у руке...
nele801
Stalni član
Stalni  član

Post od nele801 »

Hajde onda,resi mi nesanicu i stize ti od mene flasa najboljeg viskija na svetu.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ee nele nele,
Moras uloziti mnogo truda sam pa uz pomoc svakog-bez obzira na obrazovanje pokusati da resis ili pak da makar ublazis problem.
Kod tebe kao kod svakog najbitnije je otkloniti uzrok..pa postavi sam sebi pitanje-sta te zapravo mucilo i pre nesanice.
SRECNO--i ne brini..nije to nista tako strasno-ima ljudi koji spavaju par sati i nikad ne uzimaju lekove ako nemaju jos kakav problem--imas li ga ti?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не пијем виски. :lol: Мораш нешто друго да понудиш. 8)

У међувремену одговори ми на горе постављена питања и прочитај оно што сам ти рекао, па онда кажи да ли имаш неки закључак.
nele801
Stalni član
Stalni  član

Post od nele801 »

Nabijem te na k**** nadrilekarski :evil:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

nele801 napisao:Nabijem te na k**** nadrilekarski :evil:
Трудим се да ти помогнем, а ти се тако понашаш. Стварно није коректно.

Зашто мислиш да треба да трошим време на тебе уз твоје такво понашање?
nele801
Stalni član
Stalni  član

Post od nele801 »

Druze,ljuti se ti koliko hoces ali tvoja aktivnost ovde se naziva nadrilekarstvo.A najgore u svemu je to sto su ljudi u ovoj nesretnoj drzavi upuceni na takve, jer su liste cekanja u zdravstvu preduge.Upravo sam saznao da se u Srbiji,samo jedan covek ozbiljno bavi problemom nesanice.Kada sam pokusao da zakazem kod njega,rekli su mi da je prvi slobodan termin kraj decembra.Za 7 meseci,ko ziv..ko mrtav :)
Odgovori