teska bolest misica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm

teska bolest misica

Post od suzana stojkovic »

Volela bi kad bi neko mogao da pomogne ja ima strica koji vec godinama boluje od upale misica,on zivi u Svicarskoj i cak ni tamo mu doktori nemogu pomoci vec samo mu daju da 5 vrsta ljekova pije protiv bolova.Covjek trpi nenormalne bolove,cjelo tjelo ga boli i nikad ne prestaje,vec je par puta zavrsio na psihijatriji,jer kad vise nezna sta bi sa sobom samo pocne bez prestanka da place,stvarno bi volela bar neki savjet....radio je pretrage tamo i oni su mu rekli da se ta bolest nemoze da ljeci vec samo zaljecuje,volela bi nesto vise da znam o tome i kako da mu pomognem
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

A ta "teska bolest misica" koja je to dijagnoza.
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član

neznam ni ja tacno uglavnom je upala misica ili ostecenje misica kao sto ste i mogli zakljuciti iz moje poruke naravno ako ste je pazljivo procitali,ni doktori neznaju tacan naziv jer se prvi put susrecu sa takvim slucajem u kome cak ni ljekovi protiv bolova nista ne pomazu.Molim da mi se javi neko sa slicnim simptomima,pa da razmjenimo misljenja.Unapred hvala svim ljudima koji su spremni pomoci il bar pokusati.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

ma daj molim te, takve neozbiljne kvazi dijagnoze ne postoje ni kod nas!

u pitanju je mozda MS a ne smeju da kazu...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član

nisam ja to izmislila tako je njemu receno,a ljudi nemaju pojma o medicini i raznoraznim bolestima kao i ja,dobro znam po nesto al to nije dovoljno zato sam na ovom forumu da saznam ono sto me interesuje,tako da oni koji su voljni da pomognu slobodno nek navale :P pozz
Odgovori