tes na drogu-POJAVA MORFINA U MOKRACI
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
tes na drogu-POJAVA MORFINA U MOKRACI
e ovako ja imam problem, roditelji su mi radili test na drogu preko urina i sta se desilo,pokazuje da sam pozitivan na morfin-heroin i ja sam zabezeknut, jer u zivotu nisam video heroin uzivo a kamo li da sam koristio ,travu sam probao kao i vecina mojih vrsnjaka ali ovo je nesto sasvim drugo...pa vas molim ako je iko cuo ili zna dal moze da se desi nesto pa da zbog toga pogresi test ili sl. unapred hvala!
- trickykid
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 09, 2008 1:28 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Posle 5 dana mora biti negativan test, tako da si nesto skoro uzeo...
Ako si iskren i stvarno ne uzimaš opijate a roditelji ti ne veruju, postoji nekonvenzijalan i rizičan (ako ipak imaš opijata u sebi) način da im dokažeš.
Znam nekoliko njih koji su to radili da bi dokazali da su čisti, kao i neke koji su nadrljali jer su lagali da su čisti.
Info: NALOREX - antagonist opijatskih receptora. Lek koji se koristi POSLE detoxikacije od opijata i služi posle skidanja sa heroina da umanji želju za istim, kao i da spreči njegovo delovanje (i ostalih opijata).
Ako se popije kad u organizmu nema opijata neće se desiti ništa.
Ali, ako se popije dok u organizmu ima opijata posle 15 min kreće raspad sistema - kriza, i gore od krize, zavisi koliko opijata ima u krvi i koliko blokatora se uzme.
Napomena: ne snosim nikakvu odgovornost za eventualni postupak i posledice.
I opet - kombinacija antagonista opijatskih receptora i opijata može biti fatalna!
Ako si iskren i stvarno ne uzimaš opijate a roditelji ti ne veruju, postoji nekonvenzijalan i rizičan (ako ipak imaš opijata u sebi) način da im dokažeš.
Znam nekoliko njih koji su to radili da bi dokazali da su čisti, kao i neke koji su nadrljali jer su lagali da su čisti.
Info: NALOREX - antagonist opijatskih receptora. Lek koji se koristi POSLE detoxikacije od opijata i služi posle skidanja sa heroina da umanji želju za istim, kao i da spreči njegovo delovanje (i ostalih opijata).
Ako se popije kad u organizmu nema opijata neće se desiti ništa.
Ali, ako se popije dok u organizmu ima opijata posle 15 min kreće raspad sistema - kriza, i gore od krize, zavisi koliko opijata ima u krvi i koliko blokatora se uzme.
Napomena: ne snosim nikakvu odgovornost za eventualni postupak i posledice.
I opet - kombinacija antagonista opijatskih receptora i opijata može biti fatalna!
"Tonight pleasure, tomorrow diarrhea" - Anthony Bourdain