teretana za zene u Novom Sadu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dakili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 15, 2006 9:18 pm

teretana za zene u Novom Sadu

Post od dakili »

POZDRAV SVIMA.MOLIM SVE KOJE SU UPUCENI U TEMU DA MI ODGOVORE.ZNACI, HITNO ZELIM DA KRENEM U TERETANU, DOK NISAM IZGUBILA VOLJU. ALI BITNO MI JE DA JE TERETANA ISKLJUCIVO ZA ZENE,CULA SAM DA IMA TAKVIH U N.S.. ALI NIKO NE ZNA GDE TACNO

POMOZITE JER SAD SAM BAS PRI VOLJI,A MISICI SU MI EXTRA MLITAVI I KRAJNJE JE VREME DA URADIM NESTO PO TOM PITANJU :oops:

HVALA SVIMA UNAPRED
Arijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 30, 2007 12:38 pm

Post od Arijana »

Novosadskog sajma br 8-10, MEAN MACHINE.
Traži Jelenu. Išla sam tamo prošle godine i stvarno je super. Cene uopšte nisu velike a program im je kvalitetan. Ako ćeš na aerobik, što bih ti preporučila idi kod Jelene jer ona drži aerobik u sklopu koga imaš i rad sa tegovima i rad sa loptama, sa trakom i još mnogo toga, a ako hoćeš možeš kombinovati i sa teretanom.
Ono što se meni posebno svidelo jeste da nije neko napucano mesto. Uglavnom sve devojke koje dolaze tamo došle su da vežbaju i da rade a ne da se pokazuju.
Samo ti je potrebno da imaš posebnu obuću za vežbanje. Rade svaki dan, a ako hoćeš da se raspitaš više mogu ti dati br. telefona.
Znam kako je to kad se odlučiš, bolje odmah kreni da te ne prođe volja!
Srećno!!!!!!
Njanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Njanja »

miss fit na limanu 4. Ako hoćeš vrlo brzo vitke noge preporučujem ti spinning, oduševljena sam. Pogledaj njihov sajt www.missfit.co.yu
Odgovori