Treba mi vasa pomoc. Od 3. februara posla sam u teretanu, bas od tada pocele su i vrtoglavice. Idem pet puta nedeljno, pola sata sam na traci i jos 40-ak minuta radim vezbice, tako da se ne umaram nesto preterano. Ishranu nisam menjala, jedem normalno kao i do sada s' tim sto sam ubacila i malo vise voca. Pijem dosta vode jer znam da je to bitno. Dok radim vezbe sve je normalno ali kad izadjem iz teretane i krenem kuci pocne da mi se vrti u glavu, kao da cu pasti. To se desava kad god hodam ulicom, do skole i nazad itd. U pocetku sam imala cokoladicu uvek pri ruci jer sam mislila da mi je pao secer ali to mi nista ne pomaze. Pre nedelju dana sam vadila krv da ispitam gvozdje ali je i ono normalno, tako da nisam ni malokrvna, Ne znam zasto mi se to desava. Skoro sam prestala da treniram karate pre mozda 4-5 meseci( trenirala sam 6 godina ). Da li sam mozda preterala sto se tice teretane i da li to moze da bude od umora i forsiranja ili pak nesto drugo? Mozda da smanjim dane ili prestanem na nedelju, dve? Inace u teretani sam oko sat ipo a u toku nedelje imam dva dana odmora.
Treba mi neki savet jer sam bas uplasena?