Terapija posle lečenja heliko bakterije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ivanpavlovic972
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2011 5:54 pm

Terapija posle lečenja heliko bakterije

Post od ivanpavlovic972 »

Posle urađene bakterijske analize,utvrđeno je;metodom hemiluminiscencsicije,prisustvo heliko bakterije.Korišćena terapija je amoksicilin
2x2 ,fromilidino 500 mg. 2x1,nexicum 20 mg. 1x1. Terapija je trajala 7 dana.Posle toga je nastavljeno sa nexcijumom i tabletama bicit xp.Tablete bicit xp rečeno mi je da ih nema na našem tržištu,pa Vas molim da me uputite koji bi lek odgovarao po sastavu bicitu xp,ili njegovoj zameni,pošto mi je rečeno da bicit trebam uzimati duže vreme,jer i dalje imam određene tegobe
Pozdrav,unapred zahvalan na odgovoru,Ivan iz Knjaževca
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Terapija posle lečenja heliko bakterije

Post od vasa »

Ja sam posle antibiotika uzimao OMEPROL mesec dana--nazalost meni se opste stanje pogorsalo posle druge trojne terapije i sad sam na sedativima i antidepresivima vec godinu dana a tegobe sto se tice varenja i probave su se smanjile,,
Moj gastroenterolog vise ne pridaje nikakvu paznju helikobakteriji vec KOLAGEN KOLITISU i uzimam lekove za to takodje oko godinu dana-
Najbitnije je ja mislim da ti se ne pojavi kandida-jer ona hoce posle antibiotika--a sama helikobakterija kazu da i sama hoce da se toliko smanji kolicina da ne pravi probleme--samo treba ziveti bez nervoze i stresa---eeeh ---ko to moze??????
STRES I NERVOZA SU NAJVECI UZROCNIK tako da pokusas toga da se oslobodis i bice bolje sigurno.
SRECNOOO
ivanpavlovic972
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2011 5:54 pm

Re: Terapija posle lečenja heliko bakterije

Post od ivanpavlovic972 »

Vaso,veliko hvala što ste podelili Vaše iskustvo sa mnom,jer ja i dalje imam razne tegobe, i posle svih terapija ja mislim da je ovo i dalje neistražena tema. Ubeđen sam da doktori prepisuju neke terapije koje su više eksperimentalne i da slabo ulaze u suštinu problema. Pozdrav
Odgovori