Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Е па ето га. Не знам тачно шта значе поједине анализе. Постоји брдо разних варијанти. Углавном изгледа да имаш коксаки и то таман толико да ти прави проблеме.
Сада навали на поправљање имунитета јер то је једини начин борбе против коксакија. Потребан ти је онај домаћи препарат од белога лука и комовице и мало веће количине витамина Ц. Никако немој да купујеш витамин Ц у апотеци. Искључиво користи овај витамин Ц и ниједан други. Потребно је да пијеш три или више (зависно од телесне масе) таблета дневно - 3x1000mg. И наравно повећана количина дневног уноса чисте воде.
Да си кликнула на онај линк који сам поставио у текст, видела би. Проблем је што на форуму линкови нису лепо видљиви. Осим тога, ако га поставим директно, добије се ово: http://.rs/Vitamini/NI307-E ... lease.html Једноставно избаце део текста.
То је као реклама па се не види, зато сам га поставио у текст. Ево, кликни овде.
Не узнемираваш ме. На форуму сам јер имам времена и да бих помогао некоме ако могу.
Немој да се плашиш. Има људи са много тежим инфекцијама коксакија па оздраве. Ово си пронашла на време. Само немој да користиш којекакве глупости типа препеличија јаја, млеко од голуба и остало.
Једна моја другарица се више од две године пати са коксакијем који и није велики али има температурице. Силне паре је надавала на којекакве третмане и препарате. Само није хтела мене да послуша и да узима онај домаћи лек и веће количине квалитетног витамина Ц.
Важно је и да се физички не форсираш. Не мораш баш да мирујеш пола године, али треба да се чуваш напрезања.
preparat sa belim lukom pravim sutra, procitala sam recept, kupujem C vitamin, i povescu racuna o ishrani, mada sam se i do sad zdravo hranila. al eto malo sam u stresu zadnje vreme, zavrsavam fax, jos jedan ispit, i diplomski, pa je i to malo uticalo.
moram da ti pohvalim sajt, jako je lepo odradjen i koristan!
hvala puno na savetima!
veliki pozdrav!
Да ти скренем пажњу на витамин Ц. Немој да купујеш слабији, онај од 500mg јер је састав другачији. Само онај од 1000mg. Добро би ти дошле и прополис капи, али само оне тамне. Немој да купујеш оне провидне "прочишћене" прополисе. Ја користим онај који производи Пчеларска кућа Ковачевић. Има да се купи по неким продавницама здраве хране.