Temperatura

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jelenabegi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 29, 2014 9:15 pm

Temperatura

Post od jelenabegi »

Imam jedan veliki problem.Od novembra mjeseca imam temperaturu, u pocetku 37 sa 2 do 37 sa 5.Vremenom se mijenjalo i imala sam konstantunu temepraturu svaki dan 37 C. Nije odredjeno doba dana kada imam tu temperaturu.Moze biti jutro,vece,podne cak i cijeli dan..Svakodnevna glavobolja i malaksalost.Nikakve promjene nemam,nikakve rane na tijelu,nikakve promjene u ishrani,nema gubitka ili dobitka kilograma,nista.Nalazi krvi su savrseni,mokraca u redu,pluca,crijeva,srce,sve! Jedina komponenta koja je nekim ljekarima bila sumnjiva je bilirubin na jetri koji nije znacajno povisen.Mnogi tvrde da to nema nikakve veze i da to nije nikakav problem.Iz tog razloga radjeni su svi moguci virusi na jetri,svi su nalazi u redu,nema nista.Temperatura je trajala konstantno od 9. novembra do negdje krajem februara.Pocela sam da se osjecam bolje pa onda opet osjetim malaksalost,znam da je temperatura,opet mjerim,37.S vremena na vrijeme se tako danima desavalo,medjutim ne toliko cesto,kao ranije.April,maj,jun sam se osjecala dobro,nisam primjecivala znacajne promjene.Medjutim evo vec dva dana ponovo se javlja temperatura 37,samo sto su simptomi sada jaci,osjecam vecu glavobolju,jezu i znacajniji umor. Sta da radim? Kojem doktoru da se obratim? Predlazete li neke nalaze da uradim jos? Svaki doktor do sad je prokomentarisao moj slucaj kao: temperatura nepoznatog porijekla.Tvrde da je moguce da dodje bez ikakvog razloga i prodje isto tako.Moguce da traje od najmanje 2 do 5 mjeseci.Cak mi je doktor infektoglog rekao da ako se ne nadje uzrok temperature,moguce je da postaje hronicno oboljenje.Medjutim,iskreno nije prijatno zivjeti svaki dan sa glavoboljom i ovakvim umorom,ne mogu da ucim,da radim da funkcionisem uopste.Imate li neki predlog?
Odgovori