Oprostite sto sad otvaram ovu temu mozda ima vec takva, ali sve sam pregledala i nisam naisla..
Znaci moj problem je imala sam jaku glavobolju pretprosli tjedan i ta glavobolja je trajala 2 dana nesto strasno nakon te glavobolje sam se razbolila u pocetku je bila prehlada onda sam imala anginu i to sam kao izljecila..ali angina se vratila odma i tu je pocelo curenje nosa, kasalj, bol u uhu sto jos eto i danas osjetim taj pritisak i to skakanje zivca..naime dosla sam u srijedu doma s temperaturom 38 odma sam pila caj i popila sam lupocet i temperatura je pala..kad je tableta prestala djelovati temperatura je porasla na 39 i opet sam popila lupocet..i od srijede imam stalno temperaturu krece se od 37 do 38 i vise ne uzimam lupocet..bila sam kod doktora kaze da je sve to uredu iako se meni to tako ne cini jezik me boli imam onih pristica po njemu, a za nepce da ne pricam tako je bijelo i boli da ne mogu normalno ni jesti..naravno doktor mi je prepisao sumamed i brufen granule..meni to nista nije pomoglo molim vas dajte mi vi neki savjet inace cu izluditi..