temperatura 37
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 22, 2010 9:22 pm
temperatura 37
Postovani,pre 20 dana sam dobio temperaturu 39-39,5.Mislio sam da je prehlada,grip,sta li vec...Pio sam ferveks i febricet ali mi je to obaralo temperaturu za 0,5-1,0 stepen.Posle 2 dana sam uzeo Brufen koji mi je spustao temperaturu,medjutim ona se stalno vracala.Imao sam suvi kasalj koji i danas pomalo traje.Petog dana sam otisao kod doktora,rekao mi je da mi se pluca malo "cuju" i prepisao mi Palitrex.Kad sam ga ispio,temperatura je spala na 36.8-37 i tu stoji vec 15 dana.Da napomenem da je temperatura ujutru i uvece 36,5.Radio sam analizu krvi i ona je ok,i ispljuvka gde "patogene bakterije nisu izolovane" i "izolovane gljive roda Candida u malom broju".Rekli su mi da je pojava Candide "normalna" jer sam pio antibiotik.Sada se dobro osecam,mada sam do pre 3-4 dana bio malaksao a i smrsao sam 4-5 kg (ionako sam mrsav:(((.Svi mi kazu da je to "plucna temperatura" a ja ne znam sta da radim,da li da radim rentgen pluca?Nisam u svom gradu,a nemam ni zdravstvenu...Procitao sam svasta na netu,nervozan sam cim vidim 37,a 2 dana mi je super bilo kad nisam uzimao toplomer...Posavetujte me ako mozete.Hvala unapred.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 4:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: temperatura 37
Ok si, mozda si opterecen pa sam malo podizes temperaturu.Oslabljen ti je organizam, a posto imas malo candidu, da ti se ne bi razvijala dalje popij 10 dana Probiotik, on se inace pije kada se uzimaju antibiotici, da se spreci candida
zivot pun srece
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 22, 2010 9:22 pm
Hvala ti Ana,bas si me obradovala!!! Uzecu taj Probotik,ne znam samo dali mogu da nastavim normalno sa fizickim aktivnostima,jer sam 20 dana mirovao?Ne mogu bez sporta,za to zivim
Jel mogu bar malo da trckaram..?

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 4:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E, ako ti se trckara, ti trckaraj! Samo nemoj posle da sedis znojav, od toga se najpre razboli...uzivaj!
zivot pun srece