VEC 5 DANA IMAM TE OSCILACIJE TEMPERATURE CAK STA VISE IMAO SAM I STOMACNI VIRUS PROLIV MUCNINA I SL
SAV SAM MALAKSAO I BIO SAM VECERAS KOD ORL SPECIJALISTE PREGLEDAO MI JE UHO GRLO NOS GLASNE ZICE I SVE JE OK PA MI JE PREDLOZIO DA SNIMIM PLICA I URADIM LEUKO FORMULU SEDIMENTACIJU I LEUKOCITE
KADA DISEM I KADA PRICAM SAV SE NAPINJEM MA TOTALNO BZV STANJE ,SADA IMAM 36,9 I SVE ME BOLE ZGLOBOVI POPIO SAM FEBRICET U POSLEDNJE VREME SLABO JEDEM POSLEDNJUH 2 3 MESECA IMAO SAM I SUVI KASALJ TADA SAM BIO KOD NJE (ORL) I REKLA MI DA IMAM UPALU GLASNIH ZICA SADA NE KASLJEM ALI I SAM MALAKSAO I SLABO JEDEM SMRSAO SAM PA MI JE DOKTOR( INACE PATIM OD ANKSIOZNOSTI ) PREPORUCIO DA IZVADIM KRV ZA STITNU ZLEZDU ETO TOLIKO OD MENE UNAPRED ZAHVALAN
temperatura OD 36,7 DO 37,5
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
ja tu temperaturu imam od helicobacter pyloria (što nije standardno za njega, ali ima još par ljudi koji su je imali uz ovu bakteriju).
Glasne žice su ti takođe verovatno upaljenje od želudačne kiseline koja se vraća u ezofagus.
Takođe, to što slabo jedeš verovatno ima veze sa stomakom, tj. oštećenjem usled infekcije od strane bakterije.
Sačekaj nekog lekara da ti odgovori, ovi simptomi su možda vezani za nešto sasvim drugo, ali ja sam se evo pronašao u toj priči jer imam isti problem i nađena mi je bakterija.
Glasne žice su ti takođe verovatno upaljenje od želudačne kiseline koja se vraća u ezofagus.
Takođe, to što slabo jedeš verovatno ima veze sa stomakom, tj. oštećenjem usled infekcije od strane bakterije.
Sačekaj nekog lekara da ti odgovori, ovi simptomi su možda vezani za nešto sasvim drugo, ali ja sam se evo pronašao u toj priči jer imam isti problem i nađena mi je bakterija.